Най-големият магазин на CCC отвoри врати в Парадайз Център с 20% отстъпка

На 3 октомври полската верига за производство и търговия с обувки и чанти CCC откри шестнайстия си магазин в България, в Парадайз Център София. Със своите1000 кв. м. новата fashion дестинация е най-големият магазин за обувки в страната и предлага богат асортимент от модни марки, които могат да се закупят ексклузивно в ССС. Клиентите имат възможност да се възползват от широкия асортимент от над 2000 артикула.

В CCC – Парадайз Център е на разположение новата колекция за есен /зима 2019 година, която предлага модерни и удобни обувки, боти, сникърси, маратонки, ботуши, чанти и аксесоари за дамите, мъжете и децата. Само до 13 октомври е налична и специална оферта по повод откриването на магазина – всички артикули са с 20% намаление.

Дългогодишният опит на компанията в производството и търговията осигурява на клиентите високо качество, разумни цени и атрактивен дизайн. За това се грижат експертите на ССС, които внимателно подбират най-добрите материали и изграждат разнообразен асортимент от различни модели и марки. Всяка нова колекция включва както съвременни решения, отговарящи на горещите тенденции в стила, така и класически елегантни обувки за мъже и жени. ССС също така предлага спортни линии и предложения за децата.

В рамките на един моден сезон компанията представя близо шест хиляди модела обувки и чанти, а общият брой регистрирани търговски марки, собственост на ССС, са 67. Голяма част от тях са представени и в България наред с най-популярната – бранда Lasocki за изделия от естествена кожа. Новост е предлагането на продуктовата гама обувки за жени, мъже и деца на модния бранд Gino Rossi. Марката е известна с елегантния дизайн на моделите и изключителния комфорт. Произвежда се в Полша, но в традицията и стила на най-модерните линии от световна величина.

А моделите от въведената наскоро на българския пазар марка DeeZee станаха хит след младежите.

„Българските клиенти са убедени в качеството и разнообразието, които предлагаме. Ценовата стратегия на фирмата е в това да предлага висококачествен продукт на достъпни цени. Следваме мотото, че модата е право, а не лукс. Планираме да се развиваме и да растем в страната, така че все повече хора да имат достъп до стилни чанти и обувки на разумни цени.”, коментира Венцислав Огнянов, Генерален директор на ССС за България и Сърбия.

Посланикът на бранда за България Орлин Павлов беше домакин на официалното откриване и зарадва посетителите с най-новите си хитове – песните от филмите „Завръщане“ и „Скъпи наследници“. „С обувките на ССС стъпвам смело и удобно във всеки сезон и всеки път си тананикам „Още малко!“ сподели Орлин, който е истински фен на удобните и красиви модели, и не пропусна да се отдаде на шопинг от новата колекция есен-зима 2019.

CCC е пазарният лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. Групата има над 1000 магазина с обща площ над половин милион квадратни метра, разположени в търговски центрове в 22 страни, както и собствена фабрика за кожени обувки в Полша. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и децата от всички възрастови групи. CCC продава над 50 милиона чифта обувки годишно.

CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки за обувки под един покрив. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. Повече от половин век той е бил достъпен само за дамите, но сега вече и мъжете могат да се възползват от него с линиите Lasocki Fashion For Men и Lasocki Casual, както и децата – с колекциите Lasocki Kids и Lasocki Young.

В допълнение към собствените марки като Jenny Fairy, Clara Barson, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano и други CCC също така предлага лицензирани колекции от обувки. Пример за това е колекцията Disney, която е обожавана от децата заради любимите детски анимационни герои. Към широката гама от обувки магазините на CCC предлагат също модни чанти и аксесоари.

CCC въвежда най-новите тенденции в света на модата на полския пазар, като в същото време предлага достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите. Модни и достъпни продукти се предлагат на клиенти в Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Австрия, Хърватска, Словения, България, Германия, Сърбия, Русия, Латвия, Литва, Украйна, Румъния и Естония, Молдова, Гърция и Швеция.