НЕЖНА ГРИЖА И ЦВЯТ ОТ NIVEA LIP CARE&COLOUR

Новите балсами за устни NIVEA Care&Colour – създадени с грижа за устните, съчетаващи интензивна грижа и нежен цвят. Устните трябва да бъдат добре хидратирани и с неустоим фин блясък, за да бъдат наистина изкусителни. Формулата на NIVEA Care&Colour 2-в-1 се предлага в няколко нюанса, за да посрещне предпочитанията на всяка дама.

Деликатно розово, меко червено и класическото телесно са трите разновидности, между които могат да избират представителките на нежния пол. Пълната грижа за устните от всеки балсам се осигурява от два слоя във всеки NIVEA Lip Care&Colour. Вътрешното ядро е обогатено с провитамин B5 и хидратира в дълбочина устните. Това ги прави по-меки, нежни и съблазнителни. А ефирната цветна обвивка, която го обгръща, придава фин перлен отенък на устните.

Правилната грижа за устните е от изключително значение. За да бъдат устните меки, плътни и неустоими с приятен цвят е достатъчно всяка дама да избере един от трите цвята на новия NIVEA Lip Care&Colour. Едно нанасяне и устните са хидратирани, нежни, подхранени и със съблазнителен цвят. За неустоими устни – NIVEA Lip Care&Colour.

С NIVEA Lip Care&Colour 2-в-1 всяка жена с минимални усилия ще добави перфектния финален щрих към своя разкрасяващ ритуал.