Нещо ново под душа

От NIVEA…

Душ пяна за тяло е новият продукт на NIVEA, без аналог на масовия пазар. Балансираната комбинация от подхранващи масла и ценни съставки нежно почиства тялото като оставя кожата осезаемо мека и подхранена. Изключително меката душ пяна на NIVEA се предлага в три различни аромата – Creme Care, Creme Smooth и Creme Soft, които гарантират напълно ново усещане под душа. Внимателно почиства кожата и оставя усещане за мекота, нежност и свежест.

Два пъти по-подхранващата формула допринася за копринено гладка кожа и е специално разработена за ежедневния ритуал на дамите под душа.

Трите аромата – Creme Care, вдъхновен от класическия NIVEA Crème аромат, Creme Smooth с приятен флорален акцент и деликатният Creme Soft се характеризират със своя собствена специална формула, съдържаща NIVEA етерични масла, екстракт от естествена коприна и бадемово масло, която ги прави подходящи за различните типове кожа и предпочитания на дамите. Екстрактът от коприна се приема бързо и лесно от кожата, което спомага за възстановяването на клетките й чрез силата на антиоксиданти и аминокиселини. Той е известен и със своя ефективно почистващ и подхранващ ефект, който допринася за по-гладкото усещане на кожата след измиване.

Копринената NIVEA душ пяна почиства кожата внимателно и я оставя значително по-еластична, нежна и мека на допир.