НЕ МЕ ПИПАЙ, АКО МОЖЕШ

Не ме пипай, ако можеш
 
от Мирен СЛАВОВА
 
 
 
На рождения ден на гаджето си през март една приятелка се съблякла по бельо, наметнала един шлифер, взела празна чаша, хлопнала вратата на апартамента след себе си и после позвънила. Когато гаджето є отворило, тя заголила рамо и казала: „Добър вечер, аз съм новата ви съседка. Може ли да ми услужите с малко захар?“ Преди да успее да оголи другото си рамо, мъжът извикал учудено:
 
„На какво се правиш, ма?“
Очевидно рождените дни не са подходящи за начало на стриптийзьорска кариера. Но пък приятелката ми е направила цяло театро. Стриптийзът по дефиниция е еротичен танц, който доставя неподозирано удоволствие не само на партньора зрител, но и на изпълнителката. Може би наистина не трябва да го натоварвате с разни тежки драматургични елементи и сценични костюми, които да ви вкарат в самодейния образ на съседката с празната чаша в ръце. Танцът си е танц, не е театър. Спасителен вариант при рожден ден е да му поръчате танц от професионална стриптийзьорка. Това със сигурност ще му хареса повече. Много повече.
 
Театрите за стриптийз
са нощните клубове. Ако си платите, можете да получите индивидуално представление. Актрисата стриптийзьорка/актьорът стриптийзьор могат да слизат от сцената и да се разхождат сред публиката, но никой от посетителите няма право да ги пипа. Стриптийзът въплъщава идеята за секса и сексуалността посредством танц. При разсъбличането на думата „стриптийз“ откриваме английските strip – събличам се, и tease – дразня.
В никакъв случай не се поддавайте на провокации и не мислете, че това е нещо пошло.
 
Стриптийзът не е мръсен танц
и може да се танцува и вкъщи. Не е толкова сложен и е много демократичен, защото може да се практикува както от много млади, така и от по-зрели жени. Танцът ще ви помогне да узнаете възможностите на собственото си тяло, да подобрите координацията си. Той ще ви избави от комплекси по отношение на фигурата. Стриптийзът е в състояние да освежи възбуждащо отношенията, особено на семействата с дълъг сексуален живот. Ако съпругът ви е започнал да си мисли, че няма вече с какво да го изненадате, то очевидно е настъпил моментът, в който кръшно и предизвикателно да опровергаете това негово „обвинение“. Със стриптийз винаги ще направите добро впечатление и няма вариант той да не ви погледне.
Има няколко неща, които не трябва да забравяте, когато се впуснете в плавните движения на танца.
 
Не се притеснявайте от формите си
защото за партньора ви вие сте много красива. Много жени се заблуждават, че стриптийзът изисква перфектно тяло. Хубавото тяло не гарантира хубав стриптийз. Това е все едно да не искате да правите секс, защото сте качили килограми. Както всяко тяло може да прави секс, така и всяко тяло може да прави стриптийз.
Освен това в минутите на голяма възбуда мъжете възприемат действителността по най-благоприятния за жените начин. Изобщо не забелязват целулита.
За да покажете първокласно шоу, не е достатъчно да изрепетирате пред огледалото няколко пози. Стриптийзът
 
не е поза, а движение
Не са необходими репетиции, щом усещате, че тялото ви не „мисли“ какво да направи, а се движи свободно и спокойно в ритъма на съответната музика. Основната част на движенията се пада на бедрата. Въпреки стречинг елементите, дълбоките амплитуди на някои движения и грацията танцът не бива в никакъв случай да застрашава здравето ви. Ако сте включили в него елементи, които могат да ви нанесат травми, предварително трябва да загреете както при спортна тренировка. Никак не е сексапилно да се сецнете по време на изпълнението.
Мъжете много обичат да гледат как жените се галят, така че непременно трябва страстно да поглаждате гърдите и бедрата си. Ласките за стриптийз са, как да кажа
 
с темперамент 30 км в час
Ласките за танца не трябва да достигат високите скорости на тези за мастурбация. Хубаво е да включите и партньора си в танца. Не го изолирайте, като изберете за своя сцена най-далечния ъгъл от стаята. Можете да му „приложите“ танца, като му дадете да разбере, че и той участва, но с това, че няма право да ви пипа. Вие можете да докосвате различни части от тялото му с различни части от своето, но той – не. Гледайте любимия си нежно, но и предизвикателно. Спомнете си как същият този мъж е гледал тялото ви с премрежен и пълен с желание поглед, когато преди това сте правили секс. Точно така трябва да гледате и вие самата тялото си, докато танцувате. Забравете, че някои препоръчват изобщо да не гледате партньора си, а вместо това да се правите, че той изобщо не съществува.
Правилно подберете музиката.
 
Българската естрада не е подходяща
за стриптийз. Ако не говорите английски, достатъчно е песните, на които сте се спрели, да ви звучат еротично или малко мръснишки. Светлината трябва да е приглушена – не сте на лекар и партньорът ви няма да ви преглежда, а ще ви се наслаждава. Стриптийзът и театърът си приличат по осветлението, което през цялото времетраене на представлението по събличането е постоянно приглушено, а музиката – постоянно възбуждаща. Целият декор е един стол, който непременно трябва да използвате. Освен че можете от време на време да присядате в края му с разтворени крака, столът ще ви послужи и за да повдигате бедрата и дупето си по най-еротичния възможен начин.
 
Гримът и дрехите
които ще облечете, за да съблечете, са изцяло въпрос на ваш вкус. Повечето жени мислят, че е абсолютно задължително да бъдат в луксозно бельо. Това изобщо не е задължително. По-важният акцент са движенията ви. Високи токчета биха придали на стриптийза пикантност. Друг момент, свързан с облеклото и изпълнението, е откъде да започнете. Събличането започва от горе на долу. Много жени бъркат, като си мислят, че стриптийзът е само бавно събличане, и смятат, че като изрепетират няколко пози пред огледалото, са готови. Стриптийз не е да си събуеш бикините и пет минути да ги въртиш на пръста си както циганин – ластик. В същото време не трябва да се впускате само в танцуване, помнете, че сте започнали този танц, за да се съблечете. Чорапите можете да не ги сваляте или да го свалите в седнало положение – на стола или върху коленете на партньора. Всякакви други опити да ги събуете еротично ще ударят на… несексапил.
 
 
Сутиенът се маха накрая
Ако бюстът ви е добре оформен, можете да потанцувате с голи гърди и да махнете горнището по средата на танца. Ако обаче не харесвате бюста си или пък смятате, че гърдите ви ще се друсат не особено красиво, можете да останете със сутиен почти до края на танца. Ако е вярно, че удоволствието е в забавянето, то стриптийзът трябва да предхожда вашия секс, но не прекалявайте с танца повече от 3–4 мин.
Вашият стриптийз означава ли, че и мъжът трябва да се съблича?
Хубавото на стриптийза вкъщи е, че той завършва със секс. Обикновено стигането до абсолютната голота е последното стъпало към секса, макар че някои от дрехите е по-добре изобщо да не се свалят по време на секс.
 
Оставете поне едни бикини на себе си
за по пътя от стола до леглото. Много жени харесват ритуалното отместване на прашките преди проникването на партньора, така че не чакайте бикините да „паднат“. Стриптийзът свърши, да започва сексът.