НОВИТЕ СТАРИ ПАНТАЛОНИ

Новите стари панталони
октомври, 2009 г.
Дамите, които обичат панталона, ще се зарадват, защото през тази есен модата предлага най-красивите кройки. И разнообразието е главозамайващо. Ще ви дадем идеи с какво да комбинирате 8 модерни панталона.
 
 
Кадифеният
e перфектен за разходка през свободното време, защото е лек и топъл. Финият мъх на кадифения панталон се „обича“ много със сатена (или друг лъщящ плат, коприна например). Кройката с много басти отпред е измислена, за да прикрива по-пълните бедра.
  
Коженият
е неизменна част от новата рокаджийска вълна в модата. За да е супермодерен, трябва да е изключително тесен (като втора кожа). Можете да го носите с дълъг пуловер, ако искате да прикриете бричовете си. Ако фигурата ви е перфектна, тогава го комбинирайте със сако.
 
С басти 
Класика в жанра. С него можете да отидете и на вечерно парти, ако го комбинирате със сребристо сако и лачени затворени обувки с връзки на висок ток. Бастите подчертават корема. Ако проблемната ви зона е коремчето, тогава се откажете от панталон с такава кройка.
 
Панталонът в стил Марлене Дитрих
изглежда доста… мъжествено, но ако го „вградите“ умело в новата романтична визия на есента, няма да съжалявате. А това означава да го комбинирате с копринена блуза, жилетка, украсена дискретно с пайети, и копринен елегантен шал.
   
В моряшка кройка
Този панталон е с леко уширени към подгъва крачоли. Спомнете си с какви панталони най-често се появява Мишел Обама и ще разберете за кой точно панталон говорим. Тук основното правило е: светъл цвят, благородни и добре падащи материи.
 
Докерският
е за всеки ден и за всяка фигура. Изглежда суперспортно заради големите декоративни джобове и точно затова обувките на високи токчета биха били един интересен контраст. Е, нека все пак да са на платформа. Якето, пуловерът и шалът са допълнение по подразбиране.
Кюнецът
е добре да бъде черен по възможност и да е придружен с интересни и скъпи аксесоари, за да въздейства тази на пръв поглед изчистена визия по-силно. Платът е сатен или някаква друга сатенирана материя. Коланът е задължителен, ако държите да изглеждате елегантни.
Ориенталският
или по-скоро панталонът в индийски стил, е тесен около прасците и по-широк около таза. Подходящ е обаче само за дами със слаби крака. Иначе няма да пада добре. Комбинира се добре с луксозен пуловер и боти на високи токове. Материята – студена вълна.