НОВИЯТ NIVEA MEN CREME

НОВИЯТ NIVEA MEN CREME – ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ДОПЪЛНЕНИЕ В ГРИЖАТА ЗА ВСЕКИ СЪВРЕМЕНЕН МЪЖ

Повече от 100 години NIVEA се грижи за кожата и нейната красота и е една от най-разпознаваемите марки на пазара в цял свят. NIVEA вече има своя нов вариант грижа за кожата, разработен специално за нуждите на мъжката кожа.

NIVEA MEN Crеme притежава незаменимата грижа на NIVEA, която е специално пригодена за нуждите на мъжката кожа. Леката и немазна формула попива супер бързо и оставя кожата отлично хидратирана. Кремът e подходящ за ръце, лице и тяло, и е със свеж мъжествен аромат.

Новият NIVEA MEN Crеme е в революционна, двойно релефна, алуминиева кутия с винт. Създадена за лесна употреба, кутията има и специално странично орелефяване, което гарантира сигурен захват. Специално разработената кутия на NIVEA MEN Creme е пригодена специално за мъжете, а свежият аромат със зелени и цитрусови нотки подчертава лекотата и свежестта, които NIVEA MEN Creme дарява на кожата.

NIVEA MEN Creme е нов продукт, изцяло пригоден за мъжките нужди, който гарантира безкомпромисни резултати при всяка употреба. Плодовите акценти, в комбинация с дървесни, билкови и загадъчни елементи, изразяват индивидуалността на мъжете и гарантират защита, мекота и хидратация за кожата, без мазни следи.

NIVEA MEN Crеme е кремът за мъже, които държат на себе си и искат да се чувстват добре в кожата си всеки ден!

Продуктът е наличен в търговската мрежа от месец септември, в опаковки от 30 мл, 75 мл и 150 мл.