Нови изкусителни LIP Butters от Nivea

Новите балсами за устни в кутийка на NIVEA са комбинация между изкусителни аромати и дълготрайна грижа. Богатата формула на NIVEA Lip Butter, съдържаща масло от ший и натурално бадемово масло, гарантира дълготрайна грижа и 12-часова хидратация. Маслото от ший, богато на витамини и високото съдържание на витамин Е в бадемовото масло защитават устните от външните фактори и ги оставят плътни и нежни.

Серията на NIVEA Lip Butter, която предлагаше натурален балсам, с вкус на малина и ванилия и макадамия, сега прибавя още 3 невероятни аромата – кокос, боровинка и какао. Сетивата ни за вкус и аромат са тясно обвързани с нашата лимбична система – тази част от мозъка, която контролира емоциите ни. Ето защо ароматите могат да отключат приятни спомени или чувства.

Сладкият аромат на NIVEA Lip Butter Кокос напомня за горещите дни на екзотични дестинации, когато кожата на устните има нужда от интензивна хидратация и дълготрайна грижа. Плодовият вкус на NIVEA Lip Butter Боровинка позволява на ума да се наслаждава на приятните спомени от летните дни и оставя дискретен цветен оттенък върху устните. А нежният аромат на NIVEA Lip Butter Какао напомня на вкусните изкушения, подходящи за слънчевите следобеди с книга в ръка на плажа.

NIVEA Lip Butters осигуряват дълготрайна грижа, 12-часова хидратация, приятен аромат и са неизменна част от ежедневието на всяка жена. Доверете се на новите аромати, които ще направят всеки ден много по-цветен, а устните меки и неустоими.