Нови предложения за пиене от Активиа

Наслади се на Активиа, където и да си – вземи своята „Активиа onthe-go

Данон България“ ще освежи лято 2016 г. с два нови продукта за пиене от гамата на „Активиа“. Тонизиращите нови летни предложения са Активиа напитка с кокос и ананас и Активиа напитка с праскова и маракуя. Те ще допълнят съществуващата гама Активиа напитка с ягода и киви и с фибри. Традиционно, новите продукти съдържат бактерията Бифидус актирегуларис.

Активиа с фибри е добър ежедневен избор, а Активиа с ягода и киви съчетава сладостта на червения плод и тръпчивия вкус на кивито.

Специалните летни предложения Активиа с кокос и ананас и Активиа с праскова и маракуя ще освежат и изкушат ценителите на екзотичните вкусове и емоции.

Вкусовете са вдъхновени от потребителите, които обичат да пробват интересни комбинации и да съчетават традиционното с новото.

„Активиа напитки“ са продукти, предназначени за потребителите, които са в непрекъснато движение и искат да се насладят на неустоимия вкус на Активиа навсякъде и по всяко време. Напитките са в модерна и удобна за директна консумация опаковка от 320 г – т.нар. тип тетрапак. Всички напитки „Активиа“ могат да бъдат намерени в магазинната мрежа из цялата страна.