Ново от NIVEA Q10

ОПТИМАЛНИ РЕЗУЛТАТИ С НОВИЯ СТЯГАЩ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО ЗА ПОД ДУША ОТ NIVEA Q10

Новият стягащ лосион за тяло за под душ NIVEA Q10 нежно масажира и оставя чувство за свежа и добре подхранена кожа веднага след подсушаване. NIVEA In-Shower Q10 е оптималното решение за бързо стягане. Ефективният стягащ лосион се активира под душа и резултатът е видим след 2 седмици.

Формулата на новия стягащ лосион за под душа на NIVEA комбинира масажни частички, Q10 частички и ментол. Q10 може да бъде намерен във всяка човешка клетка и е от изключителна важност за клетъчния метаболизъм и клетъчното обновяване. За съжаление нивото на Q10 намалява с напредването на годините и кожата се нуждае от допълнително подхранване. Коензимът Q10 активира естественото производство на енергия в клетките и заздравява структурата на кожата, поддържайки я еластична и здрава. В допълнение, ментолът допринася за охлаждащия ефект и освежаването на кожата.

„Иновацията е в частиците, които съдържат естествен за кожата коензим Q10 и  осигуряват ефективен начин да стегнете кожата си,“ споделя Сабине Шулц, NIVEA Body Research & Development. „Това е първият NIVEA продукт с такава специална технология, която позволява на потребителите да стегнат кожата си в удобството и комфорта на своята баня.“

Стягащият лосион за под душа на NIVEA осигурява пълноценна хидратираща грижа за тялото, докато се наслаждавате на сутрешния си душ. След обичайното нанасяне и изплакване на сапун или душ гел, нанесете NIVEA In-Shower Q10 върху мократа си кожа. Почувствайте нежния му масажиращ ефект и изплакнете с топла вода. Само в една стъпка, лосионът нежно отстранява мъртвите клетки, подхранва епидермиса и оставя усещане за гладка и стегната кожа.

При нанасяне върху кожата, масажните частици се топят незабавно върху мократа кожа и бързо се абсорбират от нея. За разлика от пилинг продуктите, кожата се усеща по-стегната и приятно охладена веднага след подсушаване. За видимо гладка и свежа кожа още с излизане от душа, се доверете на новия NIVEA In-Shower Q10!