Освободи се от несъвършенствата на кожата си

Braun Face, първият в света 2 в 1 епилатор за лице и почистваща четка предлага на дамите персонализиран подход за ежедневна грижа и освобождаване от несъвършенствата на кожата.  Сега с новите четка за супер чувствителна кожа (Extra Sensitive Brush), ексфолираща четка (Exfoliation Brush) и гъба за разкрасяване (Beauty Sponge) в допълнение към революционния епилатор за лице постигането на перфектен блясък на кожата на лицето е още по-лесно.

Всички знаем, че ефективната ежедневна грижа за кожата играе съществена роля в постигането на безупречен блясък, но според проучване, проведено от Braun, персонализираният подход е също толкова важен. Според проучване на Braun сред жените, над 84% от жените смятат, че кожата им се нуждае от индивидуална грижа. Екипът на Braun, който специализира в грижа за кожата коментира: „За сияен и здрав вид на кожата, изключително важно е да спазваме ефективен ежедневен ритуал за почистване. Кожата на всяка жена е уникална и затова персонализираният подход е най-доброто решение. С  новото портфолио  четки за лице на Braun вече има четка, отговаряща на нуждите на всеки тип кожа!“

През 2014 г. епилаторът за лице Braun Face и почистващата четка за нормална кожа наложиха  златния стандарт в иновациите за грижа за кожата с пускането на пазара на ултра елегантно и 100% водоустойчиво устройство, което да посрещне две основни нужди в грижата за красотата – прецизно премахване на нежеланото окосмяване по лицето и дълбоко почистване на порите. Епилаторът за лице действа нежно и премахва косми, до 4 пъти  по-къси от тези, които можем да отстраним с кола маска. В същото време почистващата четка осигурява почистване на порите в дълбочина, 6 пъти по ефективно от измиването с обикновена четка за лице.

Сега с една лесна смяна на почистващата глава, ефективният епилатор се превръща в четка за лице по избор, за да посрещне индивидуалните нужди на всеки тип кожа. Тествана от дерматолози, всяка четка използва стотици микро-трептения в минута, за да отстрани мъртвите клетки и мърсотията, докато  десет хиляди нишки старателно обгръщат всеки милиметър от кожата и почистват порите в дълбочина.

Трите нови четки за лице от Braun Face

  • Четка за супер чувствителна кожа: За деликатна, суха и чувствителна кожа, която изисква по-нежен допир. Благодарение на своите стотици микро-трептения в минута, дългите (14 mm), меки и гъсти влакна осигуряват нежно и цялостно почистване.
  • Ексфолираща четка: Четка, която осигурява дълбоко почистване на порите за безупречен блясък. Разработена е за употреба веднъж седмично и комбинира по-къси влакна (8 mm) за  цялостно почистване и по-дълги влакна (10 mm) за отстраняване на мъртвите клетки, като по този начин оставя  кожата мека и чиста. Различната дължина на нишките спомага за задържане на почистващия гел в четката като по този начин осигурява ефективно ексфолиране – основна част от ежедневната грижа за кожата на всяка жена.
  • Гъба за разкрасяване:  Със своята уникална повърхност, изградена от пяна, гъбата може да се използва за масаж след нанасяне на овлажняващ крем или олио за още по-доброто им проникване в кожата. Може да се използва и за нанасяне на основа за грим като по този начин помага за изравняване на тена на лицето за още по безупречен вид.
  • Искате всички четки?  Специалният  бонус пакет предлага четирите глави в един комплект. За ежедневна грижа за кожата по ваш избор, бонус комплектът включва и четирите почистващи четки от колекцията на Braun Face.