ПО-АПЕТИТНО СЪБЛАЗНЯВАНЕ

По-апетитно съблазняване 
 
Да сваляш мъже без да сваляш килограми 
 
 
 
ноември, 2009 г.
 
Снимка © dpaint – Fotolia.com

 

 
 
Повтаряйте си мантрата: „Външният вид и материалното състояние са твърде надценявани качества за съблазняване.“ Когато ви се дояде парче торта, изяжте го с удоволствие. Когато ви се прииска мъж, усмихнете му се съблазнително. Така със сигурност няма да се превърнете в поредната слаба, изнервена и до болка самотна жена.

 
Не всяка слаба жена е секси и не всяка дебеланка е комплексирана в леглото. Колкото и да не ви се вярва, за повечето мъже е от значение да срещнат жена, която се чувства добре в кожата си, да знае коя е и какво иска от живота. Именно освободената жена мъжете намират за опасно съблазнителна. Само дето свободата на поведението е в пряка зависимост от свободата на душата. А втората не се „отглежда“ толкова лесно. Не е обаче невъзможно да стопим някои предразсъдъци по отношение на секса и килограмите, при това без да топим килограми. Повярвайте, но една жизнерадостна дебеланка, която с непредубеденост и замах си поръчва парче торта, може да бъде много по-съблазнителна за един мъж в сравнение със задръстена от мисли за диета красавица с манекенски пропорции, която даже плодов сок не смее да си поръча, защото, видите ли, съдържал захар.
Ако вие сте от „партията“ на комплексираните закръглени дами, гласувайте единодушно за освобождаването си от този комплекс. Ето някои съвети, които биха ви помогнали хем да се чувствате добре в кожата си, хем да влезете под кожата на някой мъж.
 
Открийте чара, който дреме у вас
Важно е да вярвате, че го притежавате! Не трябва да се възприемате като осъдена на безлюбовие само защото имате няколко килограма в повече. Само се замислете за всичките си приятелки, които тежат с 5, а понякога даже с 10 килограма по-малко от вас. Нима те не изпитват трудности при свалянето на мъже? Всичките ли си имат гаджета? Не, разбира се.
Имате усещането, че ви преценяват по външния вид? Е, кой го няма? Всеки го преценяват първо по външния вид. Но външният вид е нещо повече от 70 килограма маса. Той включва белите зъби, широката усмивка, красиво поддържаните ръце и прочие хубости и чарове. Когато вървите по улицата, ви съветвам да се огледате внимателно и целенасочено. Нали не се разминавате само с красиви двойки, достойни за корицата на някое гланцово списание? Срещате много хора, на които им личи, че са щастливи да бъдат заедно въпреки явните си физически недостатъци, нали? Тогава спрете да си внушавате, че няма мъж, който би ви доближил само защото обичате да си похапвате повече торта от другите жени. Достатъчно е само да умеете да примамвате мъжете. Може и с парче торта.
 
Осъзнайте силата си на съблазнителка
Някои ще ви кажат, че съблазняването е изкуство. Но в действителност не съществуват никакви специални техники за съблазняване, нито пък то е някаква дарба. По-скоро съблазняването е послание за добро самочувствие, адресирано към околния свят (понякога въобще може да не е целенасочено и съзнателно отправено).
Тогава, за да станете виртуоз в съблазняването, трябва да изучите много добре предимствата и недостатъците си (да си по-пълен, невинаги обаче е недостатък!) и да откриете онова, което ви прави специални. Мъжете винаги надушват комплексираните, отчаяните и несигурните жени. Въпреки килограмите си в повече демонстрирайте своята женственост по най-естествения за вас начин. Не е нужно да полагате неимоверно големи усилия – енергията, която излъчвате, е достатъчна, за да ви направи привлекателни за мъжете. Подчертайте красотата на лицето си с дискретен грим, не забравяйте да поддържате маникюра си постоянно изряден и косата си – поне чиста, ако не с прическа. Ако вкусът ви за обличане е перфектен, тогава теглото ви няма никакво значение. Носете дрехите, в които се чувствате добре. В никакъв случай не се опитвайте да се втъкнете в по-тесни дънки само защото това е модерно. Демонстрирайте не плътта си (чрез неподходящи за вашата фигура впити дрехи например), а вашата енергичност! Бъдете мила, изслушваща, чувствителна, съпричастна – мъжете харесват такива жени.
 
Дайте малък тласък на съдбата
За да срещнете мъже, които да съблазнявате, трябва да напускате по-често крепостните стени на вашия дом, зад които криете петте си килограма в повече. Колко глупаво! Имайте си малко повече доверие! Ако се чувствате несигурни в чужда обстановка, тогава поканете колеги вкъщи да пийнете по чашка. Или пък поне общувайте в интернет – там можете да поставите началото на реална среща. Важното е да дадете малък тласък на съдбата, без да правите неща, които категорично не ви харесват. Ако чувствате дискомфорт, мъжете веднага ще го усетят и ще избягат от вас.
 
Покажете класа и стил
Да, обществото не е благосклонно към пълните жени. Но не се комплексирайте от това! Точно обратното – научете се да не обръщате внимание на чуждото мнение и да живеете за собствено удоволствие. Привличането между мъжете и жените не е въпрос на телесни пропорции, а на химия! Ако излъчвате феромоните на щастлива, доволна от живота жена, мъжете няма как да не ги „помиришат“ и да не дойдат при вас. Особено по-интелигентните. А вие не искате да имате глупак до себе си, нали? Повтаряйте си мантрата: „Външният вид и материалното състояние са твърде надценявани качества за съблазняване.“
Поемете отговорност за себе си и намерете своя стил на живеене, който ви кара да се чувствате удобно в кожата си сега, с тези килограми. Ако новият ви начин на живот включва спортуване, след време може и да сте стопили килограми, но какво от това. Важното е пак да сте си същите – щастливи! Никой не иска от вас да се превръщате в модна икона, а да покажете малко стил и класа. И престанете да избягвате плажовете, фитнес залите и нощните клубове. Никъде не е написано, че те са само за слаби жени. Просто вие така сте си решили!
 
Излезте и се забавлявайте
Някои закръглени жени си мислят, че е много несправедливо да полагат каквито и да било усилия да свалят мъже, след като слабите дами просто с един жест завладяват когото си поискат. Това, което забравят, е, че тези усилия те правят не за да свалят мъжете, а заради самите себе си, за да възвърнат уважението към себе си. Тук няма как да не повторим баналния извод, че само ако човек уважава сам себе си, тогава и другите ще го уважават.
 
Малки крачки към успеха
► Първо съставете списък с добрите си качества и помислете как можете да ги доразвиете.
► Направете списък и на недостатъците си и се опитайте да ги туширате майсторски. Например ако ръцете ви са прекалено пълни, носете дрехи с прилепнал ръкав.
► Ходете само на места, на които се чувствате удобно. Запишете се например в кварталния клуб по танци, ако тузарската обстановка в онзи, който се намира в центъра, ви притеснява.
► Не отклонявайте поканите на приятелите си за вечеря. И докато вечеряте с тях, си отваряйте очите на четири – на съседната маса може би седи мъжът на живота ви.
 
Да вярваш в себе си = да вярваш в любовта
Лицето и тялото на един човек не дават информация за това, какво представлява той като същност. Може би имате впечатление, че ви съдят само по външността? Да, ако става дума за кандидатстване за работа, там наистина се ръководят от принципа „По дрехите посрещат, по ума изпращат“. Но в любовта само незрелите мъже, които гледат на жените като на трофеи, се влияят толкова много от външността, когато правят избор. Любовта изисква поглед навътре, към същността на човека срещу теб.
За да съблазните мъжа, трябва да сияете отвътре. Все някой мъж ще се впечатли от вашето сияние и това ще бъде мъжът, който не спира само до външността. Онзи, когото искате не само в леглото си, но и до себе си.