Представяне на Bauknecht

ЗАХАРИ БАХАРОВ, ДЕЯН ДОНКОВ, ВЛАДО КАРАМАЗОВ И ЮЛИЯН ВЕРГОВ ПОКАЗАХА, ЧЕ ЖЕНИТЕ ИСКАТ BAUKNECHT

В Sofia Event Center се състоя официалното представяне на водещата марка Bauknecht, която заложи на най-популярните български мъже – Захари Бахаров, Деян Донков и Владо Карамазов. Водещият на събитието Юлиян Вергов провокира тримата актьори за първи път да демонстрират нагледно как се отнасят към домакинските си задължения.

Захари Бахаров показа как се справя с прането вкъщи, като истинска „къщовница“ се доказа и Владо Карамазов, който за по-малко от пет минути  прилежно подреди покупките си в двукрилния Bauknecht хладилник. Владо призна, че е изключително подреден мъж и дизайнът на уредите в дома му е от първостепенно значение.  Захари Бахаров пък разкри, че въпреки увлечението на Владо по детайла и дизайнерското изпълнение, той домакинства със стар розов анцуг, който изглежда поне на 20 години. Деян Донков бе ангажиран да демонстрира кулинарните си умения като заложи на печено пиле. Четиримата актьори признаха, че се справят с домакинските задължения, но силно оценяват помощта на високотехнологичните уреди, които им спестяват време и усилия.

Самото име Bauknecht е гаранция за безкомпромисно немско качество в света на високите технологии. Компанията разработва, произвежда и разпространява домакински уреди за всеки кът от дома – готварски печки, съдомиялни, перални машини и сушилни, хладилници и фризери. Основана през 1919 г. в  Германия, Bauknecht започва като малка електротехническа работилница и се разраства до водеща и предпочитана марка домакински уреди в цял свят.

Уредите на Bauknecht са с редица световни награди за дизайн, както и  с отличия за качество и енергоспестяване. Владо Карамазов призна, че би взел със себе си хладилник с марка Bauknecht.  Уредът е с революционната технология ProFresh, която запазва продуктите свежи до 4 пъти по-дълго и има антибактериален филтър,  пречистващ 99.99999% от познатите ни бактерии. На събитието бяха представени още: перална машина, която предпазва дрехите от захабяване до 4 пъти по-дълго; фурна за вграждане с 3 различни нива, в която могат да се приготвят 3 различни ястия едновременно, без да се смесват миризмите или вкусовете; съдомиялна машина, която е с патентована технология PowerClean и няма нужда от предварително измиване на силно замърсените съдове. Представените уреди са само малка част от богатото портфолио на немския бранд, който стъпва на българския пазар тази есен.