Приказки за грижата

ЗАХАРИ БАХАРОВ, ЮЛИАН ВЕРГОВ, ВЛАДО КАРАМАЗОВ И NIVEA РАЗКАЗАХА ПРИКАЗКИ ЗА ГРИЖАТА

Вчера в зала Мати Ди NIVEA представи на специално събитие двете си нови продуктови серии – почистващи продукти за лице Crème Care и дезодоранти NIVEA Protect & Care. Тримата любими актьори Захари Бахаров, Юлиан Вергов и Владо Карамазов прочетоха пред гостите забавни истории, създадени от авторите и феновете на „Пощенска кутия за приказки“, под надслов „Синя приказка за грижата“. Домакин на събитието беше чаровната Гери Турийска, която представи двете продуктови серии на марката. Новото и в двете категории е, че се основават на грижовната формула на емблематичния крем в синята кутийка.

Иновативната серия продукти за почистване на лице на NIVEA Crème Care съдържа 3 продукта: почистващо мляко, лосион за измиване на лицето и мокри кърпички. Същността и ефективното действие на тези продукти се корени в перфектното равновесие между дълбоко почистване и нежна грижа, в резултат на което кожата е почистена, мека и нежна. Революционната формула, вдъхновена от най-добрите съставки на над 100-годишния крем в синя кутийка NIVEA Crème, съдържа юсерит, който подсилва естествената бариера на кожата, и пантенол, който подпомага процесите на регенерацията й. Почистващите продукти за лице от серията NIVEA Crème Care са идеални за ежедневна употреба и всеки тип кожа, като оставят усещане за чистота, свежест и добра хидратация.

Другата нова продуктова серия са дезодорантите NIVEA Protect & Care, които са разработени във вариант за мъже и жени Ефективната формула предпазва кожата от изпотяване за 48 часа в три различни опаковки: спрей, рол-он и стик, благодарение на които потребителите няма нужда повече да правят компромис между защита и грижа.

Дезодорантите от серията NIVEA Protect & Care притежават познатия на поколения аромат на NIVEA Crème, който провокира истинско усещане за грижа. Ефективната формула предпазва кожата от изпотяване за 48 часа, а в комбинация с ценните NIVEA Creme съставки се грижи за мекотата й през целия ден. В резултат деликатната Ви кожа, скъпи дами, е защитена и определено можем да заявим, че това е най-грижовният, създаван досега, дезодорант на NIVEA.

Серията NIVEA Protect & Care има вариант и за господата. Формулата на дезодорантите, които отново са във вариант спрей, рол-он, и стик, е разработена според нуждите на мъжката кожа. Дезодорантите NIVEA MEN Protect & Care притежават деликатен мъжествен аромат и защитават кожата от нежелани раздразнения.

Доверете се на новите продуктови серии на NIVEA и превърнете нежната грижа на кожата в ежедневен ритуал на красотата!