ПЪЛНА ANTI-AGE ПРОГРАМА

Пълна аnti-age програма
Топ 10 на най-ефективните процедури в областта на подмладяващата козметология
септември, 2011 г.
© Vitaly Valua / depositphotos.com
1. Обемно моделиране на меките тъкани на лицето
Младото лице притежава една много важна характеристика – обемност. За жалост тя се „стопява“ с възрастта. За процедурата обемно моделиране се използват филъри на основата на хиалуронова киселина. Процедурата възстановява пропорциите, характерни за младото лице, и възвръща контурите на лицето. Ефектът на подмладяване е естествен и хармоничен.
2. Биореинфорсмънт (Вioreinforcement)
Това е много надежден метод, с помощта на който се възвръща състоянието на контура на младото лице, възстановява се тонусът на кожата и се изглаждат мимическите бръчки и сухите линии. В зоната на лицето и шията подкожно се вкарва биостимулатор – специално гелообразно вещество, което интензивно въздейства на всички клетки, които произвеждат протеин, колаген и еластин. По време на процедурата клетките се обновяват активно. В резултат на това въздействие кожата става по-еластична, с по-равен тен.
Биореинфорсмънт е абсолютно безопасна козметична процедура, а резултатите от нея са аналогични с тези на пластичната хирургия.
3. Контурна пластика на устните
Чувствените и красиво оформени устни не са просто украшение на лицето, те са символ на сексапил и женска привлекателност в мъжките очи. Контурната пластика на устните решава едновременно няколко задачи: увеличава обема на устните, променя формата им, коригира асиметрията, повдига ъгълчетата им и премахва бръчките над горната устна.
4. Контурна пластика на бръчките
Инжекционните препрати на основата на хиалуронова киселина до определена възраст могат напълно да заменят радикалната пластична намеса. С тяхна помощ се изпъват назолабиалните гънки, повдигат се ъгълчетата на устните, изглаждат се бръчките в междувеждието, повдигат се краищата на веждите.
5. Подмладяване на ръцете
Ръцете на жените се най-уязвими от фактора вредна околна среда. Увеличаването на вътрешния обем на тъканите води до много добър естетичен ефект. Уплътнява кожата, като повишава нейния тонус и еластичност, коригира клиничните признаци на дехидратация (възрастово обезводняване) и скрива изпъкналите кръвоносни съдове и връзки.
6. Биоревитализация
Тази процедура дава възможност да се възстановят тургорът, еластичността и плътността на кожата. Има подмладяващ и лифтинг ефект: намалява дълбочината на бръчките, стимулира обменните процеси, повишава имунитета и е чудесна профилактика за възстановяване на възрастовите изменения по кожата.
За провеждане на биоревитализацията се използва хиалуронова киселина, която се вкарва в дълбокия дермален слой. Една молекула от това вещество е в състояние да поглъща и задържа вода (подобно гъба) до 1000 пъти повече от собственото си тегло. Благодарение на това се възстановява здравината на вътрешния кожен слой и се подсигурява неговото естествено овлажняване.
7. Биоармиране с колаген
Това е една от най-ефективните мерки против стареене. Не спира времето, но позволява на лицето дълго да не се поддава на първите сериозни признаци на старостта. Повишава плътността на кожата, забавя появата на старчески бръчки на долната третина на лицето. За процедурата се използват препарати на основата на колаген със 7% животински произход.
8. Лечение на белези
С помощта на колагенови инжекции се запълват атрофичните белези по лицето, образували се след акне или след продължителни възпалителни процеси (тогава кожата се уплътнява изкуствено и загрубява).
9. Корекция на овала на лицето с ботокс
С ботокс се постига изразен лифтинг ефект, овалът на лицето е по-скулптиран. Продължителното блокиране на мимическите мускули, от една страна, помага за опъване на бръчките, а от друга – дава възможност за контролиране на изражението на лицето.
10. Терапия с ботулин на горната третина на лицето
Процедурата коригира мимическите бръчки на челото, намалява дълбочината и изразителността на бръчките в околоочната зона, повдига краищата на веждите. При това не страда естествената мимика.