Първия телевизор Philips с AmbiLux

TP Vision лансира в България първия телевизор Philips с AmbiLux

TP Vision представи за първи път в България своя технологичен шедьовър – телевизора Philips AmbiLux, както и моделите на марката за 2016 г. Най-новите постижения на TP Vision включат телевизорите Philips 8901, 7101 и 6501, които дават на потребителите възможността да се потопят изцяло в картината и да преживеят света по изключително нов начин.

AmbiLux е еволюцията на технологията Ambilight, която е най-характерната черта на телевизорите Philips повече от десетилетие. Ambilight използва светодиоди, които пресъздават цветовете на екрана, излъчвайки меко сияние на светлина около телевизора. По този начин се създава по-поглъщащо изживяване чрез разширяване на картината.

AmbiLux усъвършенства зрителското преживяване, превръщайки се в най-добрата разработка на компанията. Вместо LED светлини, прецизната технология използва девет миниатюрни проектори, позиционирани върху задната част на телевизора. Те проектират на стената около телевизора цветовете, движението и образа от картината с превъзходна яснота, яркост и контраст. По този начин действието на екрана продължава върху стената зад телевизора не само като светлина, но и като реални лица, предмети и изображения.

Моделът смарт телевизор Philips AmbiLux 65PUS8901 е най-усъвършенстваният продукт на марката досега, който съчетава двете технологии и разполага със свръх тънка рамка и стойка Bladewire. С модерния си висококачествен полиран хром той създава основа, която е толкова изтънчена и неконвенционална, колкото телевизора, който поддържа. 65-инчовият модел е с най-новата версия на операционната система Android™ и разделителна способност 4K UHD, а благодарение на AmbiLux създава ореол от движение около екрана в различни режими. Extreme и Tunnel са най-подходящи за интензивен гейминг, а нежният Dome ефект приляга най-вече за гледане на телевизия.

Завладяващото усещане от проектирането на стената остава и при слушането на музика. Новият Ambilight Music Mode осигурява цветен ореол от светлина, който следва и реагира на динамиката на всяко музикално изпълнение, възпроизвеждано през телевизора, независимо от източника – стрийминг, USB или музикален канал. Светлинните ефекти могат да бъдат допълнително персонализирани чрез мобилен телефон, свързан към същата wi-fi мрежа. Приложението на Philips Hue дава възможност за свързано осветление в дома, пренасяйки светлинните ефекти и върху останалите осветителни тела.

Най-новите модели телевизори Philips

Сред новите попълнения на българския пазар за 2016 г. са и моделите смарт телевизори Philips 6501 и 7101. Чрез тях TP Vision отговаря на индивидуалните нужди на всеки потребител, предоставяйки изключително мощни, високотехнологични телевизори, съвместяващи в себе си силните страни на Android™, уникалната технология Ambilight и наличните интерактивни Smart TV услуги.

Philips 7101 – най-новият модел в усъвършенстваната серия 7000 гарантира висока разделителна способност и превъзходна наситеност на цветовете чрез Philips Premium Color, който комбинира широка цветова гама от WCG (Wide Color Gamut) дисплей, и обработка на 4 трилиона цвята. Съчетанието на Ultra HD със 100 HZ native display възпроизвежда изображение с ненадминат контраст и рязкост на картината, а 3-странният Ambilight създава максимално кинематографско усещане.

Благодарение на изключително бързия процесор Philips Quad Core+Android в модела 6501 и богатия каталог от висококачествени игри за всички възрасти на Google Play и Cloud Gaming, се осигурява вълнуващо игрово изживяване и свръх висока скорост при работа с менюта и сърфиране.

Всички модели от 2016 г. 4K Ultra HD телевизори Philips с операционна система Android™ са сертифицирани от Google. Те предоставят достъп до всички приложения, услуги и съдържание на Google Play™, които са подходящи за ползване чрез телевизор. По този начин се обогатява съществуващото съдържание, което смарт телевизорите на Philips предлагат.

Трите водещите модела за 2016 година имат завладяващ съраунд звук с дълбоки, богати баси и кристално ясен диалог, осигурени от превъзходни високоговорители с мощна система за обработка DTS Premium Suite.

В допълнение към интелигентните технологии, телевизорите Philips се отличават и с невероятен изискан и елегантен дизайн, изработен от първокачествени материали.