Розова вода и чиста нежна кожа

Кралицата на цветята е основната съставка в новата серия за почистване на лице от NIVEA

В навечерието на дългоочакваната пролет, марка №1 в грижата за кожата лансира нова линия за почистване на лице с розова вода. NIVEA MicellAIR Rose предлага двуфазна мицеларна вода и мицеларен почистващ гел, които  почистват кожата в дълбочина без да я изсушават.

Ключовата съставка в розовата вода е българската роза, прочута с многобройните си ползи за здравето на човека. Розовата вода е продукт, който намира широко приложение в козметиката. Множеството свойства, които притежава, я превръщат в ценен помощник в грижата за кожата. Тя действа антибактериално, неутрализира PH стойностите на кожата и хидратира. Благодарение на това, мицеларните продукти на NIVEA с розова вода правят кожата чиста, свежа и хидратирана. Без съдържание на алкохол и парфюми, NIVEA MicellAIR Rose са дерматологично тествани и подходящи и за чувствителна кожа.

Двуфазната мицеларна вода с роза почиства кожата, като отстранява дори водоустойчив грим от лицето, очите и устните. Леката, немазна формула оставя усещане за нежен допир от розови листа.

Мицеларният почистващ гел от серията се справя безпроблемно с отстраняването на тежък или водоустойчив грим, а също така е приложим и като подготовка на лицето за нанасяне на грим.

Серията NIVEA MicellAIR Rose почиства лицето и устните дълбоко, прави кожата кадифено мека и допринася за нейния свеж и сияен вид.