Седмица на висшата мода в Париж с Maroccanoil

В продължение на пат дни в Гран пале и други парижки сгради бяха декор на пролетно-летните фантазии на най-известните модни марки.

В колекцита на Лорис Азаро стилистът на косите  Деймиън Боасино за Moroccanoil представи своето вдъхновение: „Контролирана ефирност“: Контролираната ефирност на прическите в колекцията е от ключово значение, тъй като женственият силует на дрехите комбинира въздушна лекота и защитни форми. Прическата също така отдава почит на двойствеността на съвременните жени, които са едновременно силни и чувствителни.

Ето как можете да постигнете ефекта стъпка пхо стъпка:

  • Подгответе косата за стилизиране като нанесете маслото Moroccanoil Treatment само в краищата. То ще я направи лесна за оформяне. Разделете косата на прав път по средата и нанесете пяна за обем Moroccanoil Volumizing Mousse, ако е необходимо за тънки коси.
  • Фиксирайте прическата със спрей за блясък със средна фиксация Moroccanoil Luminous Hairspray Medium и завършете с леки потупвания с Moroccanoil Molding Cream, нанесен на върха на пръстите. Това ще придаде на косата естествено разрошен, неструктуриран и матиран завършек.