Серията Samsung Galaxy S20 вече официално се предлага в България

Благодарение на камерите с изкуствен интелект и функциите, съобразени с динамичния ни живот, Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra променят начина, по който улавяме и възприемаме света около нас

Днес Samsung Electronics Co., Ltd. дава старт на официалните продажби в България на новата серия Samsung Galaxy S20. Само месец след световната премиера, потребителите у нас могат да се докоснат до Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra – серия смартфони от най-висок клас, които коренно променят начина, по който улавяме и възприемаме света около нас. S20 и S20+ разполагат с 64-мегапискелова камера, а Galaxy S20 Ultra впечатлява със 108 мегапиксела. Именно камерата е сред ключовите характеристики, по които потребителите избират нов смартфон. Устройствата от серията Samsung Galaxy S20 предлагат модерен дизайн, чистота на звука, независимо дали слушаш музика или водиш разговор с приятели и колеги, оптимизирана батерия и са напълно съвместими с 5G.

За повече удоволствие при снимане

Флагманите Galaxy S20 са създадени съобразно динамичния начин на живот днес и въвеждат на пазара изцяло нова система за заснемане – с изкуствен интелект и с най-големия сензор за изображения досега – за да можеш да получиш най-доброто от всеки кадър и от всеки миг.

 • Високи резолюции за повече чистота на кадъра – с по-голям сензор за изображения резолюцията на серията Galaxy S20 откроява детайлите с невероятна чистота на образа и предлага възможност за обработка. S20 и S20+ имат 64-мегапискелова камера, а Galaxy S20 Ultra – 108 мегапискелова. Друго предимство са широките сензори, които възприемат повече светлина за по-висококачествени изображения при слаба осветеност. S20 Ultra прави още една стъпка напред с опцията за динамично превключване между модус на висока резолюция от 108 МP и модус за 12 МP, и това благодарение на небинарна технология, която комбинира 9 пиксела в един на едно сензорно ниво.
 • Приближение за повече детайл – Space Zoom технологията на Galaxy S20, която комбинира Hybrid Optical Zoom и Super Resolution Zoom, включва дигитална функция за приближаване на базата на изкуствен интелект. Можеш да приближаваш много близо, дори когато си много далеч от обекта на заснемане. Използвай до 30 пъти общо приближение с Galaxy S20 and S20+ или премини към революционните лещи на S20 Ultra, които ползват изкуствен интелект, мултиимиджов процесор за намаляване на качеството при силни нива на приближаване така, че потребителите могат да ползват Super Resolution Zoom с до 100X увеличение с по-чист от всякога образ.
 • Еднократно заснемане, многобройни възможности – революционната Galaxy S20 функция за еднократно заснемане Single take позволява да останеш в момента, докато го заснемаш. Galaxy S20 може да направи разнообразни снимки и видеа – например с „фокус на живо“, изрязване на кадър, ултраширок ъгъл на заснемане и много други, като използва изкуствен интелект, за да препоръча най-добрите кадри.
 • Професионални възможности за заснемане на видео – телефоните от серията S20, дори и най-треперещата видеокартина изглежда сякаш е заснета с видеостабилизатор. Това става благодарение на режима за суперстабилност, стабилизацията при въртене и анализа на движението с помощта на изкуствен интелект. Galaxy S20 предлага впечатляващи възможности за видеозаснемане в 8К, за да могат потребителите да уловят живота си в изумително реалистична картина и качество. А след заснемането, можеш да стриймвшаш видеото към своя Samsung QLED 8K телевизор и да се наслаждаваш на най-доброто визуално изживяване.

Galaxy S20 за още по-пълноценен начин на живот и КОМУНИКАЦИЯ

Galaxy прави изживяването ти при работа с телефона по-лесно и по-приятно от всякога. С новите функции и ефективни партньорства, вдъхновени от отворени сътрудничества, Galaxy S20 са създадени за съвременния начин на живот и общуване – в свободното време и по време на работа.

 • Завладяваща музика: Независимо дали току-що се събуждаш, или отиваш към фитнеса, можеш да се наслаждаваш на любими парчета благодарение на новата интеграция между Spotify и Bixby Routines. С помощта на Music Share може да свържеш устройството си към аудио системата в колата си или с високоговорител, за да можеш ти или твой спътник да влезе в ролята на DJ по време на пътуване.
 • Изключителен видео чат на Google Duo: с Galaxy S20 може да осъществяваш видео разговори с най-близките си много по-лесно. Благодарение на 5G, Galaxy S20 подобрява изживяването при видео разговор чрез ексклузивна дълбока интеграция с Google Duo. Сега от екрана за набиране можеш да активираш Duo, за да започнеш видео разговор и за пръв път да се насладиш на Full HD качество. Google Duo е съвместим с всички операционни системи, за да не си ограничен с кого можеш да провеждаш видео чат. Можеш да вкараш цялото семейство в кадър с помощта на широкия обектив и да говориш с до 8 приятели едновременно.
 • YouTube на 5G: вече можеш да споделяш с целия свят своите 8K видеоклипове по-бързо и в по-добро качество. Samsung си партнира с YouTube, за да качваш своите 8K видеа директно в YouTube, и да се наслаждаваш на ултра високи скорости за качване[1] благодарение на 5G функционалностите.
 • Ексклузивен стрийминг: благодарение на професионалната камера на Galaxy S20, Netflix и Samsung си партнират, за да поставят Galaxy S20 в ръцете на известни режисьори, които да заснемат ексклузивно съдържание за потребителите на Samsung. Освен това, ще можеш да търсиш и гледаш програми и продукции на Netflix само с една гласова команда към Samsung Daily, Bixby и Finder.
 • Изключително гейминг изживяване: Galaxy S20 извежда мобилното гейминг изживяване на следващо ниво. На неговия 120Hz екран ще се наслаждаваш на изключително гладък гейминг.. По-късно тази пролет Microsoft – партньор на Samsung, ще пусне своята популярна игра Forza Street в Galaxy Store. Това ще бъде истинско събитие, тъй като играта за пръв път ще излезе в мобилен вариант. Съчетавайки бърз процесор, 12 GB RAM[2], звук, настроен в партньорство с AKG, и game booster, който работи непрекъснато, за да оптимизира настройките за най-добро представяне, Galaxy S20 осигурява мощно гейминг изживяване.

ЗА ОЩЕ ПО-ЛЕСНО И СИГУРНО ОБЩУВАНЕ

 • Новите флагмани Galaxy S20 разполагат с най-високите технологии, които феновете на Galaxy познават и очакват. Galaxy S20 са най-сигурните устройства, които Samsung са правили досега, и са защитени с Knox-водеща в индустрията мобилна платформа за сигурност, която защитава устройството на всички нива – от чипа до софтуера. Galaxy S20 разполага и с нов, сигурен процесор, наречен Guardian Chip, който защитава от хардуерно базирани атаки.
 • Подготвени с по-голяма и по-умна батерия, моделите Galaxy S20 поддържат 25W бързо зареждане, а моделът Ultra поддържа и 45W супер бързо зареждане, което може да бъде закупено допълнително. Цялостната серия е оборудвана с голям обем памет (128GB за S20; 128GB за Galaxy S20+ и 128GB S20 Ultra).
 • С Galaxy S20 получаваш и най-чистия, най-опростен и най-интуитивен интерфейс досега с One UI 2. Можеш също така да използваш Galaxy S20, за да контролираш своя умен дом чрез SmartThings, да постигаш своите цели за здравословен начин на живот със Samsung Health и много други.

В ГОТОВНОСТ ЗА 5G

5G дава началото на ново десетилетие в мобилните иновации. И за да даде живот на това ново поколение свързаност, всеки модел от серията Galaxy S20 — Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra е готов за най-новите 5G технологии. В България Galaxy S20 и Galaxy S20+ са достъпни в LTE вариант, а Galaxy S20 Ultra в 5G ready вариант. Това са първите устройства, които могат да осигурят нови мобилни изживявания, ползващи ниски и високи честоти с национално покритие.[1]

GALAXY S20 НАЛИЧНОСТИ

От днес Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra официално се предлагат от операторите и веригите за потребителска електроника в България. Цените на устройствата са 1,749 лв за Galaxy S20, 1,949 лв за Galaxy S20+ и 2,649 лв за Galaxy S20 Ultra. Серията Galaxy S20 е налична в различни стилни и модерни цветове:

 • Galaxy S20: космическо сиво, небесносиньо, небесно розово
 • Galaxy S20+: космическо сиво, небесносиньо, космическо черно
 • Galaxy S20 Ultra: космическо сиво, космическо черно

[1] Функционалността може да варира в зависимост от региона или оператора.
[2] Наличността може да варира в зависимост от региона и оператора.