Сигурна защита за лице и тяло

СИГУРНА ЗАЩИТА ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО И НЕУСТОИМ ТЕН С НОВИТЕ ПРОДУКТИ НА NIVEA SUN

През тази пролет разнообразната гама от слънцезащитни продукти на NIVEA се обогатява с още четири. NIVEA Sun отново предлага на своите потребители решения за ефективно предпазване от вредните UV лъчи както за възрастни, така и за деца.

Две от новите попълнения са в серията NIVEA Sun Protect & Bronze – спрей олио за активиране на тена и слъцезащитен крем за лице. Освен сигурна защита от вредните слънчеви лъчи, те осигуряват и равномерен естествен тен. Формулата с Pro Melanin стимулира естествените тениращи процеси, правейки кожата красива и сияйна.

NIVEA Sun Protect & Bronze – спрей олио за активиране на тена се предлага в две степени на защита – SPF 20 и SPF 30. Формулата му е прозрачна, нежна и водоустойчива. За защитена кожа на лицето с красив загар ще се погрижи NIVEA Sun Protect & Bronze – слънцезащитен крем за лице със SPF 50.

NIVEA Sun Цветен слънцезащитен спрей за деца се грижи за нежната им и чувствителна кожа. С него нанасянето на задължителния предпазващ продукт вече е много по-лесно и забавно. Спреят е водоустойчив, със SPF 50 и надеждна UVA/UVB защита.

Новият слънцезащитен лосион NIVEA Sun Kids Swim & Play е със SPF 50, като осигурява високоефективна и незабавна защита от вредните лъчи. Обогатен е с дексопантенол, предпазва деликатната детска кожа от дехидратация, за да осигури на малките пакостници повече часове изпълнени с плуване и игри.

Лятото наближава, а с него и желанието за дълги дни, прекарани на морския бряг. Доверете се на NIVEA Sun, за да изживеете много забавни и неповторими летни моменти!