Смешни танци и страст за рокли

Двама куклени актьори – той от Русе, тя – от Варна. Страстта им към сцената ги води в София, където завършват НАТФИЗ, специалност кукли. Тя се подвизава на театраланата сцена и на телевизионния екран, а той е един от най-обичаните от децата водещи, когото и деца, и възрастни винаги ще наричат „бате“. Албена Михова и Енчо Данаилов – бате Енчо ще се впуснат в ново предизвикателство за тях – Dancing Stars.

Албена може да пее, да разсмива, а сега ще трябва да облече и роклята за ча-ча-ча или валс и да завладее сцената на Dancing Stars. Тя сподели, че е голям фен на шоуто и няма търпение да започне – любопитно й е да се научи да танцува и винаги е искала да се види в такива рокли – „забавление му е майката”, заключи тя в типичния си стил.

„Танцувах много отдавна, когато бях млад, слаб и красив. Сега в Dancing Stars пак искам да стана поне красив”- коментира своето участие бате Енчо с чувство за хумор. За него Dancing Stars е провокация за всички участници, в която той ще се води от мотото: покорявай върховете, не за да те види светът, а ти да видиш него. Специалист по смешните танци, Енчо иска сега да се пробва с куикстеп и фокстрот. Вече е започнал тренировки със своята красива партньорка, а към нея ще се отнася с любов, служене и уважение – като истински ученик.

Кои ще са другите звезди, които ще се изправят срещу Албена, Енчо и Сани Жекова, ще разберем на 11 март по Нова.