Според Лунния календар 01.01.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 1 януари е подходящ за…

ЛУНАТА е в КОЗИРОГ (от 20.02 часа на 31 декември до 19.04 часа на 2 януари).

Сдържани, внимателни, хладни и непристъпни сте. Подхождате сериозно към всичко. Интересувате се повече от материалното. Ще проявявате честолюбие, ще се стремите към по-добро положение и финансова обезпеченост. Направо ще тичате към парите и властта. Склонни сте към егоистични постъпки.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Всичко, свързано със земеделие.

► Научна дейност.

► Сериозни и добре обмислени дейности.

► Покупко-продажба на недвижими имоти.

► Излети в планината.

► Закаляващи процедури.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Сключване на брак и начало на нови връзки.

► Искане на повишение в службата.

► Костите са уязвими – стават по-меки. Гръбначният стълб е уязвим – не го претоварвайте

ДНЕС Новолунието в Козирог (13.15 часа). На Новолуние е добре да поставите началото на нещо ново, което искате да се развива добре в бъдеще. Обръщайте внимание на всяка предложение, което получавате. Ако днес получите пари отнякъде, през следващия месец ще ви върви на… пари.

ДНЕС в 7.30 часа започва 30 Лунен ден. Не всеки месец има 30 Лунен ден. Това е ден на хармония и любов, на покаяние и прошка. Желателно е да завършите започнатото през месеца и да си направите равносметка. Не се препоръчва да започвате нови дела и да градите планове за бъдещето. Почакайте до 1 Лунен ден. 30 Лунен ден е най-подходящ за почивка и съзерцаване на красотата. Препоръчва се да почистите дома си. Храната трябва да е лека.

ДНЕС в 13.15 часа започва 1 Лунен ден. Чист и светъл ден. посветете го на възвисяващи духа дейности. Простете  на приятели и неприятели, които са ви обидили. Денят е свързан с главата и е отреден за работа с менталната енергия. Внимавайте какво си мислите. Не започвайте нови дейности, а само ги планирайте. Планираното днес ще се реализира. Денят не е добър за работа в екип.

Разделът ЛУНАТА СЪВЕТВА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234