Според Лунния календар 01.02.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 1 февруари е подходящ за…

ЛУНАТА е в РИБИ (от 5.46 часа на 1 февруари до 6.56 часа на 3 февруари).

Ставате свръхсетивни, улавяте фините вибрации във вселената. съобразявате се с околните. Склонни сте към големи прозрения, но и към силно безпокойство. Изпитвате нужда от защита. Чувствата и емоциите вземат превес над логиката и разума. Настроенията ви бързо се променят.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Обмисляне на идеи и предварително подготовка на предстояща дейност.

► Търсене на спонсори, сключване на договори.

► Сключване на брак.

► Чудесен период за творчески занимания и духовна работа.

► Проявете милосърдие.

► Отдайте се на медитация и молитви.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Прекаляване с плътски наслади и тайни любовни връзки.

► Има опасност от измами и заблуди. Илюзиите се смятат за реалност.

► Бъдете внимателни със здравето си. Не пийте алкохол и не употребявайте психотропни вещества, защото се усвояват от организма много лесно.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 15 февруари). Времето е чудесно за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания, събиране на ресурси и сили, установяване на контакти. Всичко, планирано и започнато сега, ще се развива добре и бързо ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Има опасност от бързо и неусетно напълняване. Диетите не са ефективни. Сега всички вещества, които изграждат и укрепват тялото се усвояват пълноценно от храната. Това е период на натрупване на енергия. Тази лунна фаза ни подтиква към почивка.

ДНЕС в 8.16 часа започва 3 Лунен ден. Енергетиката на този ден изисква активност. Пасивността е опасна. Пасивните хора могат да станат прекалено подозрителни и коварни. Желателно е активно физическо натоварване. Освободете се от негативните емоции.

 

Разделът ЛУНАТА СЪВЕТВА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234