Според Лунния календар 01.03.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 01 март е подходящ за…

ЛУНАТА е в РИБИ (от 16.54 часа на 28 февруари до 17.41 часа на 2 март).

Ставате свръхсетивни, улавяте фините вибрации във вселената. Склонни сте към големи прозрения, но и към силно безпокойство. Съобразявате се с околните. Изпитвате нужда от защита. чувствата и емоциите вземат превес над логиката и разума. Настроенията ви бързо се променят.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Обмисляне на идеи и предварителна подготовка за предстояща дейност.

► Търсене на спонсори, сключване на договори.

► Творческа работа и духовни занимания.

► Милосърдие.

► Медитация и молитви.

► Сключване на брак.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Прекаляване с плътските наслади и тайни любовни връзки.

► Има опасност от измами и заблуди.

ДНЕС е Новолунието в РИБИ (в 10.01 часа). Новолунието е идеално за започване на нов житейски цикъл (все още обаче няма да имате достатъчно сили и е добре да изчакате с действията) и отказване от вредни навици. На новолуние е добре да сложите начало на нещо, което желаете да се развие благоприятно в бъдеще. Обърнете внимание на всяко предложение, което получите. Ако днес получите пари отнякъде, през следващия месец ще ви върви на пари.

ДНЕС в 6.44 часа започва 30 Лунен ден. Не всеки месец има 30 Лунен ден. Това е ден на хармония, покаяние и прошка. Желателно е да завършите започнатото през месеца и да си направите равносметка. Не се препоръчва да започвате нови дела. Не бива да градите и планове. Почакайте до настъпването на 1 Лунен ден. 

Повече за трийсти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 10.01 часа започва 1 Лунен ден. Чист и светъл ден. Посветете го на възвисяващи духа дейности. Не е добър за колективна работа. Простете на приятели и неприятели, които са ви обидили. Денят е свързан с главата и е отреден за работа с менталната енергия. Внимавайте какво си мислите. Не започвайте нови дейности, а само ги планирайте. Планираното днес ще се реализира.

Повече за първи Лунен ден можете да научите ТУК

Разделът ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234