Според Лунния календар 01.06.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 1 юни е подходящ за…

ЛУНАТА е в РАК (от 17.14 часа на 30 май до 4.44 часа на 2 юни).

Интуицията ви е силна. Ставате състрадателни. Отделяте повече време на дома и семейството. Проявявате склонност към обидчивост, мнителност, склонни сте към затваряне в себе си. Жените изпитват желание да изглеждат привлекателни и загадъчни. Силно се изявява майчиният им инстинкт. Сънищата са пророчески.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Семейни дейности.

► Зачеване на дете.

► Речни и морски пътешествия.

► Търговия със занаятчийски изделия.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Начало на строителство на нов дом и преселване.

► Вземане на пари назаем.

► Внимавайте при работата с остри предмети, огън и желязо.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 13 юни). Периодът е идеален за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания и умения, събиране на ресурси и сили, усвояване на контакти. Всичко, планирано и започнато сега ще се развива добре и бързо ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Диетите не са ефективни. Сега организмът усвоява всички хранителни вещества много пълноценно. Това е е период на натрупване на енергия.

ДНЕС в 9.08 часа започва 5 Лунен ден. Символ на този ден е еднорогът, който изпълнява желанията на човека. Пожелайте си нещо на глас! Денят е отреден за определяне на целите и планиране на големи житейски промени. Отстоявайте принципите и идеалите си. Проявете открито чувствата си.

Повече за пети Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234