Според Лунния календар 02.04.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 2 април е подходящ за…

ЛУНАТА е в ТЕЛЕЦ (от 8.21 часа на 1 април до 14.49 часа на 3 април).

Ставате по-земни и материални. Изпитвате нужда от сигурност и защита. Проявявате чувство за собственост към вещи, партньори и финанси. Не са изключени сцени на ревност. Упорството доминира в общуването. Любовта прониква дълбоко – зараждат се трайни чувства. Възприемчиви сте към красотата. Склонни сте към преяждане и прекаляване със секс.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Сключване на брак.

► Зачеване на дете.

► Сключване на партньорства и съдружия.

► Започване на работа, свързана с мода, дизайн, изящни изкуства.

► Покупка на луксозни стоки.

► Сделки с недвижими имоти.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Поемане на рискове.

► Дейности, изискващи бързо вземане на решение.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 15 април). Периодът на нарастваща Луна е идеален за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания и умения, събиране на ресурси и сили, установяване на контакти. Всичко планирано и започнато сега, ще се развива добре и ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Има опасност от неусетно напълняване. Диетите не са ефективни. Това е период на натрупване на енергия. Тази лунна фаза ни подтиква към почивка.

ДНЕС в 8.36 часа започва 4 Лунен ден. Добре е да засадите дърво. Не режете дърва, не късайте цветя и други растения. поинтересувайте се от корена си. Проучете рода си и си спомнете миналото. Уединете се, ако е възможно (желателно е да си останете в къщи). Не взимайте прибързани решения. Обмислете всичко добре. Работата в колектив е противопоказна днес.

Повече за четвърти Лунен ден можете да научите ТУК

 

Разделът ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234