Според Лунния календар 02.06.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 2 юни е подходящ за…

ЛУНАТА е в ЛЪВ (от 4.44 часа на 2 юни до 17.21 часа на 4 юни).

Пълни сте с енергия и желание за любов. Щедри и великодушни сте. Авторитетът ви нараства. Това са дни на творчество и повишено либидо. Удоволствията и разкошът ви влекат. Имате нужда от обожание и признание. Проявявате стремеж към лидерство и честолюбие. Децата често въстават срещу родителите си.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Изяви и контакти с влиятелни лица и шефове.

► Купуване на луксозни дрехи и бижута.

► Правене на подаръци.

► Начало на строителство.

► Посещение на театър, изложби и кино.

► Развлечение и отдих.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Финансови сделки.

► Сключване на договори.

► Работа в екип.

► Сключване на брак.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 13 юни). Периодът е идеален за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания и умения, събиране на ресурси и сили, усвояване на контакти. Всичко, планирано и започнато сега ще се развива добре и бързо ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Диетите не са ефективни. Сега организмът усвоява всички хранителни вещества много пълноценно. Това е е период на натрупване на енергия.

ДНЕС в 10.04 часа започва 6 Лунен ден. В древността на този ден са гадаели по облаците. Моментът е подходящ за духовни търсения, работа със словото, научни изследвания. Възможно е днес да намерите изгубени вещи или животни. Интуицията ви е силна. Не изразявайте никакво недоволство. Приемете живота такъв, какъвто е.

Повече за шести Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234