Според Лунния календар 02.10.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 02 октомври е подходящ за…

ЛУНАТА е в КОЗИРОГ (от 7.42 часа на 1 октомври до 11.01 часа на 3 октомври).

Сега ще сте внимателни, дсържани, хладни и непристъпни. Подхождате сериозно към всичко. Интересумате се повече от материалното. Проявявате честолюбие, стремите се към по-добро положение в обществото и към финансова обезпеченост. Направо ще тичате към парите и властта. Склонни сте към егоистични постъпки.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Научна дейност.

► Сериозни и добре обмислени дейности.

► Общуване със специалисти.

► Покупко-продажба на недвижими имоти.

► Всичко, свързано със земеделие.

► Излети в планината и закалителни процедури.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Не сключвайте брак и не започвайте нова връзка точно сега.

► Не искайте повишение в службата.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 8 октомври). Периодът е идеален за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания и умения, както и за установяване на контакти. Всичко, планирано и започнато сега ще се развива добре в бъдеще и ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Диетите не са ефективни.

ДНЕС до 15.04 часа продължава  8 Лунен ден. Днес е добре да се покаете за собствените си грехове и да простите грешките на другие спрямо вас. Ден за пречистване с огън (свещ). Запалете свещи у дома. Денят е успешен за хората, склонни към авантюри, и за тези, които могат да жертват себе си. Благоприятен е за пътувания всякакви (Не си стойте в къщи, денят може да стане критичен). Подходящ е за приготвяне на лекове срещу всякакви болести.

Повече за осми Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 15.04 часа започва 9 Лунен ден. Опасен е, защото е първият след квадратурата между Луната и Слънцето. Енергетиката му е отрицателна. Ден на прелъстяване, илюзии, измами и заблуди. Изправяме се пред страховете, тревогите и мрачните си мисли. Необходимо е съзнателно да „проветрим“ мислите си и да контролираме желанията си. Много добре ще бъде, ако успеете да простите на човек, който ви е обидил. Давещото чувство в гърдите е признак, че правите нещо нередно.

Повече за девети Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234