Според Лунния календар 05.06.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 5 юни е подходящ за…

ЛУНАТА е в ДЕВА (от 17.21 часа на 4 юни до 5.02 часа на 7 юни).

Дава ви се шанс да изявите своите умствени способности. Дисциплинирани, практични, аналитични и критични в работата си сте. Спазвате реда и чистотата повсеместно. С удоволствие помагате на другите. Появява се желание за самоусъвършенстване. Замисляте се сериозно за здравето си и променяте режима си на хранене.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Започване на образование.

► Търговия, банкови операции, боравене с документи.

► Занимания, изискващи точност и концентрация.

► Започнатите сега диети дават добри резултати.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Явяване на изпити (подходящ е само за подготовката за тях).

► Сключване на брак.

► Пътуванията ще бъдат припрени и изнервящи.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 13 юни). Периодът е идеален за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания и умения, събиране на ресурси и сили, усвояване на контакти. Всичко, планирано и започнато сега ще се развива добре и бързо ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Диетите не са ефективни. Сега организмът усвоява всички хранителни вещества много пълноценно. Това е е период на натрупване на енергия.

ДНЕС до 12.55 часа продължава 8 Лунен ден. Добре е да се покаете за собствените  си грехове и да простите грешките на другите спрямо вас. Ден на пречистване с огън (свещ). Денят е усрешен за хората, склонни към авантюри и за тези, които могат да жертват себе си. Благоприятен е за пътувания всякакви. Не си стойте в къщи, защото денят може да стане критичен.

Повече за осми Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 12.55 часа започва 9 Лунен ден. Опасен е. Енергетиката му е отрицателна. Ден на прелъстяване, илюзии, измами и заблуди. Изправяме се през страховете, тревогите и мрачните си мисли. Необходимо е съзнателно да „проветрим“ мислите си и да контролираме желанията си.

Повече за девети Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234