Според Лунния календар 05.07.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 5 юли е подходящ за…

ЛУНАТА е във ВЕЗНИ (от 12.44 часа на 4 юли до 22.35 часа на 6 юли).

Ставате миролюбиви, но и много чувствителни към реакциите на хората от близкото ви обкръжение. Самочувствието ви ще зависи от признанието на околните. Лесно забелязвате красивото в изкуството и природата. Стремите се да изглеждате добре. Хармонията ви става необходимост. Общувате по-лесно.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Сключване на брак.

► Семейните недоразумения се изглаждат бързо.

► Общуване с приятели.

► Посещение на културни мероприятия.

► Чудесен момент за начало на членство в клуб или обществена организация.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Работа с огън и желязо, остри инструменти, киселини.

► Търговия с недвижимо имущество.

► Шофирайте с повишено внимание.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 12 юли). Периодът е идеален за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания и умения, установяване на контакти. Всичко планирано и започнато сега ще се развива успешно и бързо ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Диетите не са ефективни. Всички вещества от храната се усвояват пълноценно. Това е период на натрупване на енергия.

ДНЕС до 13.41 часа продължава 8 Лунен ден. Днес е добре да се покаете за собствените си грехове и да простите грешките на другите спрямо вас. Ден за пречистване с огън (свещ). Запалете свещи у дома. Денят ще е успешен за хората, склонни към авантюри и за тези, които могат да жертват себе си. Благоприятен е за пътувания всякакви. Не си стойте в къщи.

Повече за осми Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 13.41 часа започва 9 Лунен ден. Опасен е, защото е първи след квадратурата между Луната и Слънцето. Енергетиката му е отрицателна. Ден на прелъстяване, илюзии, измами и заблуди. Изправяме се пред страховете, тревогите и мрачните си мисли. Необходимо е съзнателно да „проветрим“ мислите си и да контролираме желанията си. Много добре би било, ако простите на човек, който ви е обидил.

Повече за девети Лунен ден можете да научите ТУК

 

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234