Според Лунния календар 05.11.2014 е подходящ за…

Луната все още е в Овен:

Лесно приемате нови идеи. Шанс за реализация. Инициативни и напористи сте, но и доста своенравни, сприхави и избухливи (особено ако зодията ви е Овен). Изразявате емоциите си спонтанно и дори демонстративно. Ставате по-активни, но и по-агресивни. Има риск да влизате в конфликти по-често от обикновено.

За какво е подходящ моментът

  • Започване на нови дейности и на работа, която трябва да бъде свършена бързо (свързана с техника, огън, желязо и химикали).
  • Разговори с шефовете, планиране на пътувания, покупки на текстилни изделия и на предмети за бита.

За какво НЕ е подходящ моментът

  • Не спорете.
  • Старайте се да не избухвате.
  • Контролирайте егоизма си.
  • Не сключвайте брак (рискувате конфликти в бъдеще).
  • Не подписвайте договори и не инвестирайте дългосрочно.

Здраве

Не натоварвайте: ушите, очите, носа, мозъка и кръвоносната система, зъбите.

Лекувайте и укрепвайте бъбреците и пикочния мехур.

Избягвайте умственото и нервно напрежение, работа под стрес и многолюдни компании. Не преяждайте. Операциите на главата и на очите са противопоказани. Не вадете зъби (може само, ако случаят е спешен).

Полезни храни са магданоз, копър, целина, краставици и тиква. Не бива да ядете мазно и люто.

Профилактика Лечебните и успокояващи вани с лайка и невен. Използвайте пикочогонни средства – чайове от червени боровинки или касис.

ДЕНЯТ попада в периода на нарастваща Луна (до 7 ноември). Периодът е идеален за започване на нова работа, събиране на информаиця, усвояване на нови знания и умения, събиране на сили и ресурси, установяване на контакти. Всичко планирано и започнато сега, ще се развива успешно и ще води до задоволителни резултати.

ДНЕС в 16,30 часа започва 14 Лунен ден, той продължава до 17,09 ч. на 06.11.2014 г:

Много мощен ден в енергийно отношение. Благоприятен и неблагоприятен в еднаква степен. Успешен ден за нови начинания, за решаващи стъпки в достигането на някаква цел. Активните и целеустремени хора ще се чувстват в стихията си. Каквото и да започнете днес – ще ви удава. Всички действия, впрегнати в позитивни цели ще ви донесат полза. Енергийният поток е много силен, използвайте го максимално.

Повече за четиринадесети Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234