Според Лунния календар 06.04.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 6 април е подходящ за…

ЛУНАТА е в РАК (от 0.41 часа на 6 април до 12.51 часа на 8 април).

Интуицията ви е силна. Ставате състрадателни. Отделяте повече време за дома и семейството си. Проявявате склонност към обидчивост, мнителност и затваряне в себе си. Жените изпитват желание да изглеждат привлекателни и загадъчни. Силно се изявява майчиният им инстинкт. Сънищата са пророчески.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Семейни дейности.

► Зачеване на дете.

► Речни и морски пътешествия.

► Търговия със занаятчийски изделия.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Начало на строителство на нов дом и преселване.

► Вземане на пари назаем.

► Бъдете внимателни при работа с остри предмети, огън и желязо.

► Не пийте алкохол, не яжте студени, замразени и консервирани храни.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 15 април). Периодът на нарастваща Луна е идеален за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания и умения, събиране на ресурси и сили, установяване на контакти. Всичко планирано и започнато сега, ще се развива добре и ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Има опасност от неусетно напълняване. Диетите не са ефективни. Това е период на натрупване на енергия. Тази лунна фаза ни подтиква към почивка.

ДНЕС в 11.41 часа започва 8 Лунен ден. Днес е добре да се покаете за собствените си грехове и да простите греховете на другите спрямо вас. Ден за пречистване с огън (свещ). Денят е успешен за хората, склонни към авантюри, и за тези, които могат да жертват себе си. Благоприятен е за пътувания всякакви. Подходящ е за приготвяне на лекове за всякакви болести.

Повече за осми Лунен ден можете да научите  ТУК

 

Разделът ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234