Според Лунния календар 07.01.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 7 януари е подходящ за…

ЛУНАТА е в ОВЕН (от 21.46 часа на 6 януари до 4.25 на 9 януари).

Лесно приемате нови идеи. Шанс за реализация. Инициативни и напористи сте, но и доста своенравни, сприхави и избухливи (особено ако зодията ви е Овен). Емоциите се изразяват спонтанно и са много демонстративни. Ставате по-активни, но и по-агресивни. Има риска да влизате в конфликти по-често от обикновено.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Започване на нови дейности и на работа, която трябва да бъде свършена бързо.

► Разговори с шефове.

► Планиране на пътувания.

► Покупки на текстилни изделия и на предмети за бита.

► Излети на чист въздух.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Не спорете.

► Старайте се да не избухвате.

► Контролирайте егоизма си.

► Не сключвайте брак (рискувате бъдещите ви отношения да са конфликтни).

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 16 януари). Сега организмът се запасява с необходимите му градивни елементи от храната. Времето не е подходящо за  диети. Спортувайте и се хранете разделно, за да не напълнявате.

ДНЕС до 11.25 часа продължава 6 Лунен ден. В древността на този ден са гадаели по облаците. Моментът е подходящ за изследвания, работа със словото, духовни търсения. Възможно е днес да намерите изгубени вещи или животни. Интуицията ви е силна. Ден за любов, смирение и прошка. Не изразявайте никакво недоволство. Приемете живота такъв, какъвто е. Добре е да излезете сред природата и да правите дихателни упражнения. Денят е добър за подмладяващи процедури.

ДНЕС в 11.25 часа започва 7 Лунен ден. Ден за молитви и работа с думите. Ако не умеете да говорите, по-добре – мълчете. Вселената много отзивчиво откликва на всяка, дори случайно произнесена на глас дума. Затова не бива да бърборите напразно и въобще трябва да бъдете много внимателни с думите. Всичко, казано на глас може да се претвори в живота. Не бива да ядете птиче месо и яйца точно днес.

Разделът ЛУНАТА СЪВЕТВА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234