Според Лунния календар 07.02.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 7 февруари е подходящ за…

ЛУНАТА е в ТЕЛЕЦ (от 11.48 часа на 5 февруари до 20.45 часа на 7 февруари).

Ставате по-земни и материални. Изпитвате нужда от сигурност и защита. Проявявате чувство за собственост към вещи, партньори и пари. не са изключени сцени на ревност. Упорството доминира в общуването. Любовта прониква дълбоко – зараждат се трайни чувства. възприемчиви сте към красотата. Склонни сте към преяждане и прекаляване със секс.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Сключване на брак, партньорства и съдружия.

► Зачеване на дете.

► Започване на работа, свързана с мода, дизайн, изящни изкуства.

► Покупка на луксозни стоки.

► Сделки с недвижими имоти.

► Лечение и профилактика на половите органи.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Поемане на рискове.

► Дейности, изискващи бързо вземане на решение.

► Има опасност от хранителни отравяния.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 15 февруари). Времето е чудесно за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания, събиране на ресурси и сили, установяване на контакти. Всичко, планирано и започнато сега, ще се развива добре и бързо ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Има опасност от бързо и неусетно напълняване. Диетите не са ефективни. Сега всички вещества, които изграждат и укрепват тялото се усвояват пълноценно от храната. Това е период на натрупване на енергия. Тази лунна фаза ни подтиква към почивка.

ДНЕС в 11.46 часа започва 9 Лунен ден. Опасен е, защото е първи след квадратурата между Луната и Слънцето. Енергетиката му е отрицателна. Ден на илюзии, измами и заблуди. Изправяме се пред страховете, тревогите и мрачните си мисли. Необходимо е съзнателто да „проветрим“ мислите си да контролираме желанията си. Би било много добре, ако успеете да простите на човек, който ви е обидил. Давещото чувство в гърдите днес е признак, че правите нещо нередно.

Разделът ЛУНАТА СЪВЕТВА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234