Според Лунния календар 07.06.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 7 юни е подходящ за…

ЛУНАТА е във ВЕЗНИ (от 5.02 часа на 7 юни до 13.39 часа на 9 юни).

Ставате миролюбиви, но и много чувствителни към думите и реакциите на хората от близкото ви обкръжение. Самочувствието ви ще зависи от признанието на околните. Лесно забелязвате красивото в изкуството и природата. Стремите се да изглеждате добре. Хармонията ви става необходимост. Общувате по-лесно.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Сключване на брак.

► Изглаждане на семейни недоразумения.

► Общуване с приятели и участие в културни мероприятия.

► Начало на членство в организация или клуб.

► Покупка на предмети на изкуството.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Работа с огън, желязо и остри инструменти, киселини и перилни препарати, бои и лакове.

► Търговия с движимо имущество.

► Шофирайте с повишено внимание.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 13 юни). Периодът е идеален за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания и умения, събиране на ресурси и сили, усвояване на контакти. Всичко, планирано и започнато сега ще се развива добре и бързо ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Диетите не са ефективни. Сега организмът усвоява всички хранителни вещества много пълноценно. Това е е период на натрупване на енергия.

ДНЕС до 14.54 часа продължава 10 Лунен ден. Ще откриете верния път за своето развитие чрез самовглъбяване. Препоръчва се медитация над собствената карма и кармата на рода, за да разберем миналото и настоящето си. Денят е добър за започване на строеж на нов дом. Благоприятен е за помирителни срещи с роднини.

Повече за десети Лунен ден можете да научите  ТУК

ДНЕС в 14.54 часа започва 11 Лунен ден. Мощен е, защото се активизира енергията кундалини. У хората се пробужда огромна сила, която трябва да се насочи към съзидание. Не бъдете пасивни. Действайте. Започнатото сега, задължително доведете докрай. Денят е добър за молитви. Не използвайте остри и режещи инструменти. Дори хляба чупете с ръце.

Повече за единайсти Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234