Според Лунния календар 08.01.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 8 януари е подходящ за…

ЛУНАТА е в ОВЕН (от 21.46 часа на 6 януари до 4.25 на 9 януари).

Лесно приемате нови идеи. Шанс за реализация. Инициативни и напористи сте, но и доста своенравни, сприхави и избухливи (особено ако зодията ви е Овен). Емоциите се изразяват спонтанно и са много демонстративни. Ставате по-активни, но и по-агресивни. Има риска да влизате в конфликти по-често от обикновено.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Започване на нови дейности и на работа, която трябва да бъде свършена бързо.

► Разговори с шефове.

► Планиране на пътувания.

► Покупки на текстилни изделия и на предмети за бита.

► Излети на чист въздух.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Не спорете.

► Старайте се да не избухвате.

► Контролирайте егоизма си.

► Не сключвайте брак (рискувате бъдещите ви отношения да са конфликтни).

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 16 януари). Сега организмът се запасява с необходимите му градивни елементи от храната. Времето не е подходящо за  диети. Спортувайте и се хранете разделно, за да не напълнявате.

ДНЕС до 11.57 часа продължава 7 Лунен ден. Ден за молитви и работа с думите. Ако не умеете да говорите, по-добре – мълчете. Вселената много отзивчиво откликва на всяка, дори случайно произнесена на глас дума. Затова не бива да бърборите напразно и въобще трябва да бъдете много внимателни с думите. Всичко, казано на глас може да се претвори в живота. Не бива да ядете птиче месо и яйца точно днес.

ДНЕС в 11.57 часа започва 8 Лунен ден. Днес е добре да се покаете да собствените си грехове и да простите грешките на другите спрямо вас. Ден за пречистване с огън (свещ). Запалете свещ в къщи. Успешен ще е този ден за хората, склонни към авантюри и за тези, които могат да жертват себе си. Благоприятен е за пътувания нсякакви. Не си стойте в къщи, защото денят може да стане критичен. Гладувайте, прочистете стомаха и червата.

Разделът ЛУНАТА СЪВЕТВА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234