Според Лунния календар 08.02.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 8 февруари е подходящ за…

ЛУНАТА е в БЛИЗНАЦИ (от 20.45 часа на 7 февруари до 8.34 часа на 10 февруари).

На интелектуална честота сте. Необходимостта от обмяна на информация е доминираща. Ако отдавна отлагате да се обадите на свои приятели, направете го сега. Логиката и емоциите се преплитат. Словото е много въздействащо. Но има опасност да станете бъбриви. Лесно се адаптирате.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Рекламна дейност.

► Изнасяне на презентации.

► Търговски сделки, банкови операции.

► Писмена работа, учене, научна работа.

► Усвояване на нови професии.

► Срещи, контакти, запознанства.

► Краткотрайни пътувания.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Необмислени постъпки и прибързани изказвания.

► Всичко, свързано с любов, брак, партньорства.

► Покупко-продажба на имоти.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 15 февруари). Времето е чудесно за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания, събиране на ресурси и сили, установяване на контакти. Всичко, планирано и започнато сега, ще се развива добре и бързо ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Има опасност от бързо и неусетно напълняване. Диетите не са ефективни. Сега всички вещества, които изграждат и укрепват тялото се усвояват пълноценно от храната. Това е период на натрупване на енергия. Тази лунна фаза ни подтиква към почивка.

ДНЕС в 12.28 часа започва 10 Лунен ден. Ще откриете верния път за своето развитие чрез самовглъбяване. Препоръчва се медитация над собствената карма и кармата на рода, за да разберем миналото и настоящето си. Денят е добър за започване на строеж на нов дом. Благоприятен е за помирителни срещи с роднини. Посетете сауна.

Разделът ЛУНАТА СЪВЕТВА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234