Според Лунния календар 08.10.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 08 октомври е подходящ за…

ЛУНАТА е в ОВЕН (от 13.08 часа на 7 октомври до 14.45 часа на 9 октомври).

Лесно приемате нови идеи. Шанс за реализация. Инициативни и напористи сте, но и доста своенравни, сприхави и избухливи (особено ако зодията ви е Овен). Емоциите си изразявате спонтанно и са много демонстративни. Ставате по-активни, но и по-агресивни. Има риск да влизате в конфликти по-често от обикновено.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Започване на нови дейности и работа, която трябва да бъде свършена бързо.

► Разговори с шефове.

► Планиране на пътувания.

► Покупки на текстилни изделия и предмети за бита.

► Излети на чист въздух.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Не спорете.

► Старайте се да не избухвате.

► Контролирайте егоизма си.

► Не подписвайте договори и не правете инвестиции.

► Не сключвайте брак (рискувате бъдещите ви отношения да бъдат конфликтни).

ДНЕС е Пълнолунието в Овен (13.25 часа). Пълнолунието е идеално за всички дейности, които подкрепя Луната в Овен. Днес виждаме максимално ясно, както постиженията си, така и проблемите си.

Внимание! По пълнолуние хората са възбудени, разсеяни и тревожни без конкретен повод. Допускат се грешки от невнимание. Не взимайте спонтанни и прибързани решения.

ДНЕС до 18.59 часа продължава 14 Лунен ден. Идеален е за започване на нови дела – успешното им развитие е гарантирано. Обръщайте внимание на знаците, които съдбата ви дава днес. Вслушвайте се в съветите на околните. Дори съвет на непознат може да ви бъде от голяма полза. Денят е подходящ за пътувания, командировки и за промени, свързани с работата. Всяка физическа работа е полезна.

Повече за четиринайсти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 18.59 часа започва 15 Лунен ден. Активират се тъмните сили и сме особено уязвими психически. Не е добре да се поддавате на съблазни. Не се препоръчва да започвате важни дела. Възможни са тежки сънища с кошмари. Лош знак за този ден е кавгата.

Повече за петнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ