Според Лунния календар 08.11.2014 е подходящ за…

ЛУНА В БЛИЗНАЦИ

На интелектуална честота сте. Нуждата от обмен на информация е доминираща. Ако отдавна отлагате да се обадите на свои приятели, направете го сега. Логиката и емоциите се преплитат. Казаното от вас е много въздействащо, но има опасност да станете бъбриви. Лесно се адаптирате.

За какво е подходящ моментът

  •  За рекламна дейност, интервюта, търговски сделки, банкови операции, писмена работа, учене, научна работа, усвояване на нови професии и за изнасяне на доклади.
  •  Срещи, контакти, запознанства.
  • Търговията върви с лекота.
  • Краткотрайни пътувания.

За какво НЕ е подходящ моментът

  • Човек е склонен към лекомислени и повърхностни постъпки, взема необмислени решения и прави прибързани изказвания.
  •  Периодът е неблагоприятен за всичко, свързано с любовта, брака и партньорствата.
  • За покупко-продажба на имоти.
  •  Не са желателни операциите на белите дробове, ръцете и китките

ДЕНЯТ попада в периода на намаляваща Луна (до 22 ноември).

Периодът на НАМАЛЯВАЩА Луна Е ИДЕАЛЕН ЗА: очистване на организма; активни и решителни действия, за които е нужна повече енергия; довършване на вече започната работа. С лекота можете да се отървете от проблемни ангажименти и неприятни за общуване хора. Сложете край на всичко, което ви тежи! Финализирайте проектите си. Отървете се от всичко старо и ненужно. Ако имате заеми, опитайте се да се издължите.

Внимание! Отслабва се бързо и трайно! Диетите дават добър резултат. Дори и да си хапваме повечко, сега не пълнеем толкова лесно. Тази лунна фаза ни подтиква към активност.

ДНЕС, до  18.36 ч. все още е 16 Лунен ден: Шестнайстият лунен ден е най-хармоничният и спокоен ден от всички в лунния месец. Днес може да си отдъхнете и да се отпуснете. Четете книги, учете чужди езици. Отдайте се на спокойствие и безметежност. Днес не бива да изпадате в крайности по отношение на каквото и да било. Придържайте се към златната среда. Усмирете характера си, ако се възприемате като неуравновесен човек. Оставете работата за други, по-продуктивни дни. Би било чудесно, ако можете да си вземете отпуск и да си останете в къщи.

Повече за   16 Лунен ден,

СЛЕД 18.36 ч. настъпва 17 Лунен ден