Според Лунния календар 09.06.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 9 юни е подходящ за…

ЛУНАТА е във ВЕЗНИ (от 5.02 часа на 7 юни до 13.39 часа на 9 юни).

Ставате миролюбиви, но и много чувствителни към думите и реакциите на хората от близкото ви обкръжение. Самочувствието ви ще зависи от признанието на околните. Лесно забелязвате красивото в изкуството и природата. Стремите се да изглеждате добре. Хармонията ви става необходимост. Общувате по-лесно.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Сключване на брак.

► Изглаждане на семейни недоразумения.

► Общуване с приятели и участие в културни мероприятия.

► Начало на членство в организация или клуб.

► Покупка на предмети на изкуството.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Работа с огън, желязо и остри инструменти, киселини и перилни препарати, бои и лакове.

► Търговия с движимо имущество.

► Шофирайте с повишено внимание.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 13 юни). Периодът е идеален за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания и умения, събиране на ресурси и сили, усвояване на контакти. Всичко, планирано и започнато сега ще се развива добре и бързо ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Диетите не са ефективни. Сега организмът усвоява всички хранителни вещества много пълноценно. Това е е период на натрупване на енергия.

ДНЕС до 16.59 часа продължава 12 Лунен ден. Ден на милосърдие, състрадание и любов. Направете добро. Не се карайте и не се сърдене на никого, защото помирението после ще бъде трудно. Не предприемайте нищо ново, защото ще доведе до загуби. Не се самосъжалявайте, не се оплаквайте и не плачете, за да не останете за дълго в това състояние. Добър ден за сключване на брак.

Повече за дванайсти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС  в 16.59 часа започва 13 Лунен ден. Възможно е днес да се повторят ситуации от миналото и да изплуват стари проблеми. Ако това се случи, значи нещо не сте приключили. Постарайте се да се освободите от психическия си товар и ще получите нови сили за бъдещи дела. Денят е благоприятен за екипна работа, учене и набиране на информация.

Повече за тринайсти Лунен ден можете да научите ТУК

 

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234