Според Лунния календар 09.11.2014 е подходящ за…

ЛУНАТА все още е в Близнаци

ЛУНА В БЛИЗНАЦИ

На интелектуална честота сте. Нуждата от обмен на информация е доминираща. Ако отдавна отлагате да се обадите на свои приятели, направете го сега. Логиката и емоциите се преплитат. Казаното от вас е много въздействащо, но има опасност да станете бъбриви. Лесно се адаптирате.

За какво е подходящ моментът

  •  За рекламна дейност, интервюта, търговски сделки, банкови операции, писмена работа, учене, научна работа, усвояване на нови професии и за изнасяне на доклади.
  •  Срещи, контакти, запознанства.
  • Търговията върви с лекота.
  • Краткотрайни пътувания.

За какво НЕ е подходящ моментът

  • Човек е склонен към лекомислени и повърхностни постъпки, взема необмислени решения и прави прибързани изказвания.
  •  Периодът е неблагоприятен за всичко, свързано с любовта, брака и партньорствата.
  • За покупко-продажба на имоти.
  •  Не са желателни операциите на белите дробове, ръцете и китките

ДЕНЯТ попада в периода на намаляваща Луна (до 22 ноември).

Периодът на НАМАЛЯВАЩА Луна Е ИДЕАЛЕН ЗА: очистване на организма; активни и решителни действия, за които е нужна повече енергия; довършване на вече започната работа. С лекота можете да се отървете от проблемни ангажименти и неприятни за общуване хора. Сложете край на всичко, което ви тежи! Финализирайте проектите си. Отървете се от всичко старо и ненужно. Ако имате заеми, опитайте се да се издължите.

Внимание! Отслабва се бързо и трайно! Диетите дават добър резултат. Дори и да си хапваме повечко, сега не пълнеем толкова лесно. Тази лунна фаза ни подтиква към активност.

ДНЕС до 19.26 ч. е 17 Лунен ден, след този час настъпва 18 Лунен ден до 20.19 ч. на

10.11.2014 г.

Най-характерното за 17 Лунен ден: Седемнайсти Лунен ден е и ден на любовта. Свързан е с женската енергия. Днес Луната покровителства жриците на любовта и танцьорките. Жените са по-страстни от обикновено. Днес може да откриете своята истинска любов. От какъвто и ъгъл да го погледнете, денят е позитивен, стига само да не предадете на агресивни пиянски прояви. Луната няма да подкрепя егоистите, самотните, мрачните и затворени хора. Неочакваните и авантюристичните постъпки ще бъдат аплодирани. Нахалството и вандализмът – наказвани строго. Следете за знаци, които ви дава съдбата. Смята се, че малцина избрани днес може да получат прозрения.

Здраве и хранене. Смело посещавайте или организирайте празненства, купони, срещи с приятели. Подреждайте големи трапези, пълнете чашите и не си забранявайте нищо. Препоръчителното питие за днес е сухото червено вино.