Според Лунния календар 10.01.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 10 януари е подходящ за…

ЛУНАТА е в ТЕЛЕЦ (от 4.25 часа на 9 януари до 14.27 на 11 януари).

Ставате по-земни и материални. Изпитвате нужда от сигурност и защите. Проявявате чувство за собственост към вещи, партньори и пари. не са изключени сцени на ревност. Упорството доминира в общуването. Любовта прониква дълбоко – зараждат се трайни чувства. Възприемчиви сте към красотата. Склонни сте към преяждане и прекаляване със секс.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Сключване на брак.

► Зачеване на дете.

► Сключване на партньорства и съдружия.

► Започване на работа, свързана с мода, дизайн, изящни изкуства, музика.

► Сделки с недвижими имоти.

► Покупка на луксозни стоки.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Поемане на рискове.

► Дейности, изискващи бързо вземане на решения.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 16 януари). Сега организмът се запасява с необходимите му градивни елементи от храната. Времето не е подходящо за  диети. Спортувайте и се хранете разделно, за да не напълнявате.

ДНЕС до 13.07 часа прозължава 9 Лунен ден. Опасен е, защото е първи след квадратурата между Луната и Слънцето. Енергетиката му е отрицателна. Ден на прелъстяване, илюзии, измами и заблуди. Изправяме се пред страховете, тревогите и мрачните си мисли. Необходимо е съзнателно да „проветрим“ мислите си и да контролираме желанията си. Много добре би било, ако простите на човек, който ви е обидил. Давещото чувство в гърдите днес е признак, че правите нещо нередно. Има опасност от хранителни отравяния.

ДНЕС в 13.07 часа започва 10 Лунен ден. Ще откриете верния път за своето развитие чрез самовглъбяване. Препоръчва се медитация над собствената карма и кармата на рода, за да разберем миналото и настоящето си. Денят е добър за започване на строеж на нов дом. Благоприятен е за помирителни срещи с роднини. Пийте повече течности. Посетете сауна.

 

Разделът ЛУНАТА СЪВЕТВА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234