Според Лунния календар 10.09.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 10 септември е подходящ за…

ЛУНАТА е в ОВЕН (от 2.34 часа на 10 септември до 4.18 часа на 12 септември).

Лесно приемате нови идеи. Шанс за реализация. Инициативни и напористи сте, но и доста своенравни, сприхави и избухливи (особено ако зодията ви е овен). Емоциите се изразяват спонтанно и са много демонстративни. Ставате по-активни, но и по-агресивни. Има риск да влизате в конфликти по-често от обикновено.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Начало на нови дейности и работа, която трябва да бъде свършена бързо.

► Разговори с шефове.

► Планиране на пътувания.

► Покупки на текстилни изделия и на предмети за бита.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Не спорете.

► Старайте се да не избухвате.

► Контролирайте егоизма си.

► Не слючвайте брак (рискувате бъдещите ви отношения да бъдат конфликтни).

ДЕНЯТ попада в период на намаляваща Луна (до 24 септември). Периодът е идеален за очистване на организма и активни действия, за които е необходима повече енергия. довършете вече започнати дела. С лекота можете да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Сложете край на всичко, което ви тежи. Финализирайте идеите и проектите сиприключете с всичко старо и ненужно. Ако имате заеми – издължете се, за да не се чувствате зависими.

Внимание! В периода на Намаляваща Луна се отслабва трайно и бързо. Диетите дават добър резултат. А дори и да похапвате повечко, сега няма да пълнеете толкова бързо.

ДНЕС до 20.29 часа продължава 16 Лунен ден. Много чист ден на справедливостта, духовното пречистване и хармонията между духа и тялото. Не викайте, не се дръжте безцеремонно, не се гневете. запазете спокойствие. Мотото на този ден е „Умереност“. Добър ден за взимане на важни решения и за брак.

Повече за шестнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 20.29 часа започва 17 Лунен ден. Най-ярката характеристика на този ден е любовта. Отреден е за веселие – за тържества и празненства. Един от най-добрите дни за сключване на брак по любов. Подходящ е за започване на нови и важни дела. Няма обаче да донесе успех на самотните, егоистите, скучните и затворени хора.

Повече за седемнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234