Според Лунния календар 10.11.2014 е подходящ за…

ДНЕС до 10.39 ч. Луната е в Близнаци, след този час навлиза в Рак

ЛУНА В РАК

Интуицията ви е силна Ставате състрадателни, но и много обидчиви и мнителни. Тегли ви да се затворите в себе си. Отделяте повече време на дома и семейството. Жените изпитват желание да изглеждат привлекателни и загадъчни. Силно се изявява майчиният им инстинкт. Сънищата са пророчески.

За какво е подходящ моментът

  • За семейни дейности. – Речни и морски пътешествия.
  • Търговията със занаятчийски изделия.
  • Зачеване на дете.
  • Могат да се правят операции на краката, коленете и сухожилията. Благоприятен момент за лечение на болести, свързани с обмяната на веществата (подагра например).

За какво НЕ е подходящ моментът

  • За начало на строителство на нов дом и преселване.
  • Вземане на пари назаем. – Внимавайте при работа с остри предмети, огън и желязо.
  • Стомахът и гръдните жлези са много чувствителни. Не са желателни операции на тези органи.
  • Не пийте алкохол и не яжте студени, замразени и консервирани храни.

ДЕНЯТ попада в периода на намаляваща Луна (до 22 ноември).

Периодът на НАМАЛЯВАЩА Луна Е ИДЕАЛЕН ЗА: очистване на организма; активни и решителни действия, за които е нужна повече енергия; довършване на вече започната работа. С лекота можете да се отървете от проблемни ангажименти и неприятни за общуване хора. Сложете край на всичко, което ви тежи! Финализирайте проектите си. Отървете се от всичко старо и ненужно. Ако имате заеми, опитайте се да се издължите.

Внимание! Отслабва се бързо и трайно! Диетите дават добър резултат. Дори и да си хапваме повечко, сега не пълнеем толкова лесно. Тази лунна фаза ни подтиква към активност.

ДНЕС до 20.19 ч. е 18 Лунен ден: Ето го „огледалният“ ден, който отразява вътрешната ни същност. Днес събитията и хората около нас са наше огледално отражение. Денят ще се украси в щастие за тези, които бъдат благоразумни и сдържани. За останалите съществува риск от грехопадение. Тези, които не съумеят да преодолеят своите лоши навици ще се чувстват ощетени и несъвършени. Може да ги връхлетят нощни кошмари. Възможно е да придобиете усещането, че нещо се опитва да ви отклони от правия път. Не се оставяйте на диктата на черните мисли и чуждото влияние. Самодоволството и гордостта са едни от най-лошите спътници, които може да изберете за днес. Бъдете самокритични, но не се самобичувайте. Не желайте лошо на другите. Ако не ви е приятна нечия компания – напуснете я. Сънищата са пророчески, често се сбъдват и носят информация за здравето, както и за начините, по които бихте могли да преодолеете някои трудности.

Повече за 18 Лунен ден

СЛЕД 20.19 ч. започва 19 Лунен ден

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации: