Според Лунния календар 11.01.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 11 януари е подходящ за…

ЛУНАТА е в БЛИЗНАЦИ (от 14.27 на 11 януари до 2.26 часа на 14 януари).

На интелектуална честота сте. Нуждата от обмяна на информация е доминираща. Ако отдавна отлагате да се обадите на свои приятели, направете го сега. Логиката и емоцията се преплитат. Словото е много въздействащо, но има опасност да станете бъбриви. Лесно се адаптирате.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Рекламна дейност, презентации, интервюта.

► Срещи, контакти, запознанства.

► Търговски сделки, банкови операции.

► Научна работа, усвояване на нови професии.

► Краткотрайни пътувания.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Въздържайте се от лекомислени постъпки и прибързани изказвания.

► Периодът е неблагоприятен за всичко, свързано с любовта, брака и партньорствата.

► Покупко-продажба на имоти.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 16 януари). Сега организмът се запасява с необходимите му градивни елементи от храната. Времето не е подходящо за  диети. Спортувайте и се хранете разделно, за да не напълнявате.

ДНЕС до 13.46 часа продължава 10 Лунен ден. Ще откриете верния път за своето развитие чрез самовглъбяване. Препоръчва се медитация над собствената карма и кармата на рода, за да разберем миналото и настоящето си. Денят е добър за започване на строеж на нов дом. Благоприятен е за помирителни срещи с роднини. Пийте повече течности. Посетете сауна.

ДНЕС в 13.46 часа започва 11 Лунен ден. Най-мощният ден, защото се активизира енергията кундалини. У хората се пробужда огромна сила, която трябва да се насочи към съзидание. Денят е добър за молитви. Не използвайте остри и режещи инструменти. Дори хляба чупете с ръце. Н ебъдете пасивни. Започнатото сега, доведете до край.

 

Разделът ЛУНАТА СЪВЕТВА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234