Според Лунния календар 11.06.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 11 юни е подходящ за…

ЛУНАТА е в СКОРПИОН (от 13.39 часа на 9 юни до 18.24 часа на 11 юни).

Страстите и желанията стават крайни. Бъдете сдържани във всичко, което вършите и казвате. Ще изпитвате нужда от любов и ласки. Това може да ви подтикне към насилие и арогантност. Възможно е да станете отмъстителни.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Задълбочени анализи, научна и всякаква друга дейности, изискваща концентрация.

► Помислете от кой вреден навик бихте искали да се освободите сега – ще имате успех.

► Планиране.

► Изнасяне на презентации.

► Покупка на автомобил.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Не изяснявайте отношенията си сега.

► Не проявявайте ревност.

► Не четете потискащи книги и не гледайте филми с насилие.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 13 юни). Периодът е идеален за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания и умения, събиране на ресурси и сили, усвояване на контакти. Всичко, планирано и започнато сега ще се развива добре и бързо ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Диетите не са ефективни. Сега организмът усвоява всички хранителни вещества много пълноценно. Това е е период на натрупване на енергия.

ДНЕС в 19.11 часа продължава 14 Лунен ден. Идеален е за започване на нови дела. Успешното им развитие е гарантирано. Обръщайте внимание на знаците, които съдбата ви дава днес. Вслушвайте се в съветите на околните. Дори съвет на непознат може да ви бъде от голяма полза. Денят е подходящ за пътувания, командировки и за промени, свързани с работата. Полезна е всяка физическа работа.

Повече за четиринайсти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 19.11 часа започва 15 Лунен ден. Активизират се тъмните сили и сме особено уязвими психически. Критичен ден преди пълнолунието. Не е хубаво да се поддавате на съблазни. Не е препоръчително да започвате важни дела. Възможни са тежки сънища с кошмари. Лош знак за този ден е кавгата.

Повече за петнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234