Според Лунния календар 11.10.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 11 октомври е подходящ за…

ЛУНАТА е в ТЕЛЕЦ (от 14.45 часа на 9 октомври до 18.52 часа на 11 октомври).

Ставате по-земни и материални. Изпитвате нужда от сигурност и защита. Проявявате чувство за собственост към вещи, партньори и финанси. Не са изключени сцени на ревност. Упорството доминира в общуването. Любовта прониква дълбоко – зараждат се трайни чувства. Възприемчиви сте към красотата.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Сключване на партньорства и съдружия.

► Започване на работа, свързана с мода, дизайн, изящни изкуства.

► Сключване на брак и зачеване на дете.

► Покупки на луксозни стоки.

► Сделки с недвижими имоти.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Поемане на рискове.

► Дейности, изискващи бързо вземане на решения.

ДЕНЯТ попада в периода на Намаляваща Луна (до 24 октомври). Периодът на Намаляваща Луна е идеален за активни действия, за които е необхоидма повече енергия, довършване на вече започната работа. С лекота можете да се отървете от проблемни ангажименти и хора. Сложете край на всичко, което ви тежи. Финализирайте идеите и проектите си. Приключете с всичко старо и ненужно. Ако имате заеми – издължете се, за да не сте зависими повече.

Внимание! Диетите дават много добър резултат. Дори и да хапвате повече – сега няма да пълнеете толкова бързо.

ДНЕС в 20.17 часа започва 17 Лунен ден. Най-ярката характеристика на този ден е любовта. Отреден е за веселие, празненства и тържества. Един от най-добрите дни за сключване на брак по любов. Подходящ е за започване на нови, важни дела. Денят обаче няма да донесе успех на самотните, егоистите, скучните и затворени хора.

Повече за седемнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 21.01 часа започва 18 Лунен ден. Хората стават пасивни и лесно се поддават на чужди влияния. Внимавайте да не бъдете въвлечени в интриги. Постарайте се да се видите отстрани и да се оцените обективно. Пиянството и тютюнопушенето са противопоказни. Препоръчва се очистване на червата.

Повече за осемнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234