Според Лунния календар 11.11.2014 е подходящ за…

Луната е в Рак

ЛУНА В РАК

Интуицията ви е силна Ставате състрадателни, но и много обидчиви и мнителни. Тегли ви да се затворите в себе си. Отделяте повече време на дома и семейството. Жените изпитват желание да изглеждат привлекателни и загадъчни. Силно се изявява майчиният им инстинкт. Сънищата са пророчески.

За какво е подходящ моментът

  • За семейни дейности. – Речни и морски пътешествия.
  • Търговията със занаятчийски изделия.
  • Зачеване на дете.
  • Могат да се правят операции на краката, коленете и сухожилията. Благоприятен момент за лечение на болести, свързани с обмяната на веществата (подагра например).

За какво НЕ е подходящ моментът

  • За начало на строителство на нов дом и преселване.
  • Вземане на пари назаем. – Внимавайте при работа с остри предмети, огън и желязо.
  • Стомахът и гръдните жлези са много чувствителни. Не са желателни операции на тези органи.
  • Не пийте алкохол и не яжте студени, замразени и консервирани храни.

ДЕНЯТ попада в периода на намаляваща Луна (до 22 ноември).

Периодът на НАМАЛЯВАЩА Луна Е ИДЕАЛЕН ЗА: очистване на организма; активни и решителни действия, за които е нужна повече енергия; довършване на вече започната работа. С лекота можете да се отървете от проблемни ангажименти и неприятни за общуване хора. Сложете край на всичко, което ви тежи! Финализирайте проектите си. Отървете се от всичко старо и ненужно. Ако имате заеми, опитайте се да се издължите.

Внимание! Отслабва се бързо и трайно! Диетите дават добър резултат. Дори и да си хапваме повечко, сега не пълнеем толкова лесно. Тази лунна фаза ни подтиква към активност.

ДНЕС, до 21.13 ч. на 11.11.2014  е 19  Лунен ден. Въздухът е зареден с отрицателна енергетика и денят се смята за неупешен. Мрачен, дяволски ден. Днес ще бъде лесно да се поддадете на изкушения. Всяка нова идея, която нахлуе у вас внезапно, може да се окаже измамна. Лошият късмет плете своята мрежа през целия ден. Хората си влияят негативно. Комуникацията ще върви трудно. По-добре е днес да не се запознавате с никого. Възможно е да попаднете под лошото влияние на новото познанство. Стойте далеч от хората, които употребяват алкохол и наркотици. Алкохолици и наркомани ще дебнат по улиците днес, готови да наранят случайните минувачи.

За да прекарате добре днешния ден, трябва да пестите силите си. Усамотете се, отделете време за очистване на душата, мислите, съвестта и… дома си. Направете това в компанията на горяща свещ. Денят е благоприятен за разпускане сред природата.  Запалете огън и използвайте пречистващата му сила. Препоръчително е внимателно да обмисляте думите и делата си. Днес всяка малка подробност може да се превърне в причина за голяма разправия. Луната ще подкрепя предпазливите хора и тези, които успеят да прекарат деня в усамотение.

Повече за 19 Лунен ден прочетете Тук.

СЛЕД 21.13 ч. настъпва 20 Лунен ден.

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации: