Според Лунния календар 12.04.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 12 април е подходящ за…

ЛУНАТА е в ДЕВА (от 1.09 часа на 11 април до 11.34 часа на 13 април).

Дава ви се шанс да изявите своите умствени способности. Дисциплинирани, практични, критични и прецизни в работата сте. Спазвате реда и чистотата повсеместно. С удоволствие помагате на другите. Появява се желание за самоусъвършенстване. Замисляте се сериозно за здравето си и променяте режима си на хранене.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Започване на образование.

► Занимания, изискващи точност, акуратност, концентрация.

► Търговия, банкови операции, боравене с документи.

► Започнатите сега диети дават добри резултати.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Явяване на изпити (периодът е добър само за подготовка за изпити).

► Сключване на брак (ще затънете в дребнавости с партньора си).

► Пътуванията ще са припрени и изнервящи.

► Покупко-продажба на недвижими имоти.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 15 април). Периодът на нарастваща Луна е идеален за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания и умения, събиране на ресурси и сили, установяване на контакти. Всичко планирано и започнато сега, ще се развива добре и ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Има опасност от неусетно напълняване. Диетите не са ефективни. Това е период на натрупване на енергия. Тази лунна фаза ни подтиква към почивка.

ДНЕС до 17.22 часа продължава 13 Лунен ден. Възможно е днес да се повторят ситуации от миналото и да изплуват стари проблеми. Ако това се случи, значи с нещо не сте приключили. Постарайте се да се освободите от психическия си товар и ще получите нови сили за бъдещи дела. Денят е благоприятен за екипна работа и набиране на информация.

Повече за тринайсти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 17.22 часа започва 14 Лунен ден. Идеален е за започване на нови дела – успешното им развитие е гарантирано! Обръщайте внимание на знаците, които ви дава съдбата днес. Вслушвайте се в съветите на околните. Дори съвет на непознат може да ви бъде от голяма полза. Денят е подходящ за пътувания, командировки, промени, свързани с работата. Всяка физическа работа е много полезна.

Повече за четиринайсти Лунен ден можете да научите ТУК

Разделът ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234