Според Лунния календар 12.06.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 12 юни е подходящ за…

ЛУНАТА е в СТРЕЛЕЦ (от 18.24 часа на 11 юни до 20.06 часа на 13 юни).

Луната ви поставя високи цели. Възможно е да проявите интерес към далечни земи, религии и култури. Идеалистичната ви нагласа се засилва. Огънят на ентусиазма лесно се разпалва. Приключенията и авантюрите ви влекат. Трудно приемате ограниченията. Реакциите ви са интуитивни и спонтанни. Ставате до болка искрени. Децата стават непокорни.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Духовна и интелектуална дейност.

► Разрешаване на правни въпроси, подаване на жалби, провеждане на съдебни процеси.

► Дълги пътувания.

► Контакти с чужденци и задгранични инвестиции.

► Покупки на спортни стоки.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Дейности, свързани със строителство и обработване на земя.

► Необходимо е повишено внимание при излети в планината.

ДЕНЯТ попада в периода на Нарастваща Луна (до 13 юни). Периодът е идеален за започване на нова работа, събиране на информация, усвояване на нови знания и умения, събиране на ресурси и сили, усвояване на контакти. Всичко, планирано и започнато сега ще се развива добре и бързо ще води до задоволителни резултати.

Внимание! Диетите не са ефективни. Сега организмът усвоява всички хранителни вещества много пълноценно. Това е е период на натрупване на енергия.

ДНЕС до 20.16 часа продължава 15 Лунен ден. Активизират се тъмните сили и сме особено уязвими психически. Критичен ден преди пълнолунието. Не е хубаво да се поддавате на съблазни. Не е препоръчително да започвате важни дела. Възможни са тежки сънища с кошмари. Лош знак за този ден е кавгата.

Повече за петнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 20.16 часа започва 16 Лунен ден. Много чист ден – на справедливостта, духовното пречистване и хармонията между духа и тялото. Не викайте. Не се дръжте безцеремонно. Не се гневете. Запазете спокойствие. Мотото на този ден е „Умереност!“. Добър ден за взимане на важни решения и за брак.

Повече за шестнайсти Лунен ден можете да научите  ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234