Според Лунния календар 12.07.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 12 юли е подходящ за…

ЛУНАТА е в КОЗИРОГ (от 6.26 часа на 11 юли до 6.08 часа на 13 юли).

Сега ще бъдете сдържани, внимателни, хладни и непристъпни. Подхождате сериозно към всичко. Интересувате се повече от материалното. Проявявате честолюбие. Стремите се към по-добро положение в обществото и финансова обезпеченост. Направо ще тичате към парите и властта. Склонни сте към егоистични постъпки.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Всякакви дейности, свързани със земеделие.

► Покупко-продажба на недвижими имоти.

► Научна дейност.

► Сериозни и добре обмислени дейности.

► Общуване със специалисти.

► Излети в планината и закаляващи процедури.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Сключване на брак и начало на нови връзки.

► Искане на повишение в службата.

ДНЕС е Пълнолуние в Козирог (14.26 часа). Пълнолунието е идеален момент за всички активни действия, които подкрепя Луната в Козирог. Днес виждаме максимално ясно, както постиженията, така и проблемите си.

Внимание! По Пълнолуние хората са възбудени, разсеяни и тревожни без конкретен повод. Допускат се грешки от невнимание. Не вземайте спонтанни и прибързани решения.

ДНЕС до 20.49 часа продължава 15 Лунен ден. Активизират се тъмните сили и сме особено уязвими психически. Критичен ден преди пълнолунието. Не е хубаво да се поддавате на съблазни. Не е препоръчително да започвате важни дела. Възможни са тежки сънища с кошмари. Лош знак на този ден е кавгата.

Повече за петнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 20.49 часа започва 16 Лунен ден. Много чист ден – на справедливостта, духовното прочистване и хармонията между духа и тялото. Не викайте, не се дръжте безцеремонно, не се гневете. Запазете спокойствие. Мотото на този ден е „Умереност“. Не е подходящо да взимате важни решения и да сключвате брак точно днес.

Повече за шестнайсти Лунен ден можете да научите ТУК

 

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234